fbpx

Η ξεχωριστή εμπειρία μου στο Internship Digital Marketing & Social Media στο Studentlife!

Όλα ξεκίνησαν με το τηλεφώνημα του υπεύθυνού μας για το Internship, και CEO του StudentLife, Γιάννη Χατζηκωνσταντούρα!

1
Ήταν μία πιεστική μέρα θυμάμαι, αφού ήταν και περίοδος εξεταστικής.

Τελευταία εξετάστικη για ‘μένα και πιο απαιτητική, αφού κρινόταν όλο το πτυχίο μου. Με το που χτυπά το τηλέφωνο και άκουσα τα όμορφα νέα χάρηκα τόσο πολύ που ξέχασα αμέσως πίεση και εξεταστική.

Ένιωσα μία απίστευτα μεγάλη χαρά αλλά παράλληλα και ετοιμότητα, αφού ήξερα πως ήθελα πολύ να αποτελέσω κομμάτι μίας τόσο όμορφης και εργασιομανούς ομάδας.

2
Εργασιομανείς με την έννοια “εργάζονται με μανία” διότι αγαπούν απίστευτα αυτό που κάνουν! 

Όλα τα άτομα της ομάδας λατρεύουν να παράγουν συνεχώς έργο. Είναι και ένα από τα πράγματα που έμαθα στο Studentlife!

Πως όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν σε ενδιαφέρει πόση ώρα έχει απομείνει για να σχολάσεις, γιατί δεν κοιτάς καν το ρολόι.

3
Λάτρεψα τις όμορφες στιγμές και τα αστεία που κάναμε με την ομάδα μου

Τις στιγμές που βάζαμε τη μουσική για έμπνευση, τις στιγμές που βοηθούσαμε ο ένας τον άλλο και τις στιγμές που μαθαίναμε ένα σωρό καινούρια και ενδιαφέροντα πράγματα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που σταματούσαμε όλοι ότι και να κάναμε το μεσημέρι και καθόμασταν σαν μια μεγάλη οικογένεια να φάμε.

Το κεντρικό δωμάτιο με το μεγάλο τραπέζι όπου καθόμασταν όλοι να φάμε, δεν γέμιζε απλώς με άτομα που ετοιμάζονταν να φάνε. Γέμιζε με ανθρώπους που ακόμα και την ώρα του φαγητού αντάλλαζαν και συζητούσαν ιδέες.

Ο χώρος γέμιζε με τα δυνατά γέλια, αφού κανένας δεν έχανε ευκαιρία να πειράξει τον άλλο ή να μοιραστεί τις δικές του αστείες στιγμές.

4
Σαν μία μεγάλη οικογένεια!

Νιώθω ευγνώμων γι’ αυτή την εμπειρία και ευχαριστώ θερμά που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία.

Έχω μάθει πολλά εκπαιδευτικά πράγματα, αλλά και μαθήματα ζωής τα οποία σίγουρα θα θυμάμαι για πάντα.

Νιώθω επίσης ευγνώμων για τους ανθρώπους που γνώρισα. Ό,τι χρειάστηκα ήταν πάντα πρόθυμοι να με βοηθήσουν και τους ευχαριστώ γι’ αυτό! 🙂

Παροτρύνω όποιον διαβάζει τώρα αυτό το άρθρο να ζήσει τέτοια μοναδική εμπειρία. Θα αποτελέσει ένα αναπόσπαστο κομμάτι των στιγμών που θα θυμάσαι για πάντα! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending