fbpx

University of Reading: Tο πανεπιστήμιο κάλεσε στην αποφοίτηση κατοικίδιο απόφοιτής του!

Συγκινεί η ανθρωπιστική πλευρά του University of Reading: το πανεπιστήμιο καλεί
στην αποφοίτηση κατοικίδιο απόφοιτής του, για να μοιραστεί μαζί της τους εορτασμούς!

Ένας τετράποδος επίτιμος καλεσμένος κλήθηκε στη φετινή τελετή αποφοίτησης του πανεπιστημίου του Reading, κάνοντας αυτή τη σημαδιακή μέρα για μια οικογένεια ακόμη πιο ξεχωριστή.

Η απόφοιτη του κλάδου Arts – Daisy Evans, είχε τη μοναδική ευκαιρία να μοιραστεί την μέρα της αποφοίτησής της με όλη της την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου και του οικογενειακού τους σκύλου Boris, ο οποίος συγκεκριμένα συνόδευσε την 19χρονη αδερφή της Hollie, η οποία βιώνει μεγάλη δυσκολία με διαταραχή του άγχους.

Κατόπιν επικοινωνίας της οικογένειας Dartford με το πανεπιστήμιο, στάλθηκε ειδική πρόσκληση για την τελετή στον 4χρονο springer poodle cross σκυλάκι της οικογένειας. Φόρεσε ακόμη και το δικό του καπέλο αποφοίτησης.

Κατά το αποκορύφωμα του άγχους της Hollie, δεν είπε ούτε και μια λέξη για δυο χρόνια. Παρόλ’ αυτά, ο Boris επέφερε μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά της. Η παρουσία του στη μέρα αποφοίτησης που τελέστηκε Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017, βοήθησε τη Hollie να ξεπεράσει την αγοραφοβία της, καθώς επέτρεψε στην οικογένεια να κάνουν την πρώτη τους ομαδική έξοδο μετά από περίπου 5 χρόνια!

Αναφέρει η Hollie πως «ήταν υπέροχα που ήταν μαζί μας ο Borris. Έχω πολύ άγχος αλλά με βοηθάει πολύ αφού λειτουργεί ως αντιπερισπασμός. Είναι μέλος της οικογένειας έτσι έπρεπε να είναι εδώ. Ο Boris με συνοδεύει παντού – με έσωσε!»

Όσο για την Daisy, είναι το πρώτο άτομο από την πλευρά της μητέρας της που σπουδάζει σε
πανεπιστήμιο. Οι γονείς ήταν πολύ περήφανοι που την είδαν να λαμβάνει στο πτυχίο της στο Great Hall του London Road campus του πανεπιστημίου. Ο πατέρας της είπε «όλοι στο πανεπιστήμιο ήταν πολύ ευγενικοί. Όταν τους έστειλα email εξηγώντας την κατάσταση, ούτε και που φαντάστηκα πως θα ήταν εφικτό να φέρουμε τον Boris, όμως είπαν πως ήταν πολύ ευπρόσδεκτος. Η θετική τους στάση έκανε αυτήν την μέρα πολύ ξεχωριστή και για την Daisy αλλά και για την οικογένειά μας».

Το πανεπιστήμιο του Reading εξηγεί πως «η επιτροπή της αποφοίτησης πάντα προσπαθεί να
εξυπηρετήσεις τους φοιτητές και τους καλεσμένους τους, ώστε να βεβαιωθούν πως όλοι οι
παρευρισκόμενοι έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χαιρόμαστε πολύ που η οικογένεια απόλαυσε τη μέρα της και που η παρουσία του Boris έκανε τόσο μεγάλη διαφορά».

Επικροτούμε κάθε είδους πράξη ανθρωπιάς, ειδικά όταν επιδεικνύεται από ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αγγλίας, καθώς αναγνωρίζονται οι ατομικές αλλά και οι οικογενειακές ανάγκες του κάθε φοιτητή.

Η Global Educational Services, ως αντιπρόσωπος του University of Reading, μπορεί να σε καθοδηγήσει με την διαδικασία του Clearing και να σε βοηθήσει με τις αιτήσεις σου, για την εξασφάλιση θέσης στο παγκοσμίως φήμης αυτό πανεπιστήμιο. Για συμβουλές και πληροφορίες κάλεσε στο 22780250.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending