fbpx

5 προϊόντα ομορφιάς για άντρες και γυναίκες! (Part 1)

Η εποχή που μόνο οι γυναίκες φρόντιζαν τον εαυτό τους ξεπεράστηκε προ πολλού! Η περιποίηση είναι και ανδρική υπόθεση! Και οι γυναίκες και οι άνδρες οφείλουμε να φροντίζουμε καθημερινά τον εαυτό μας όσο γίνεται!

Αρκετά προϊόντα αν και βρίσκονται στην κατηγορία “ΓΥΝΑΙΚΑ” είναι το ίδιο αποτελεσματικά και στους άνδρες. Ωραία είναι να μοιράζεσαι τα ίδια προιόντα ομορφιάς με τον/την σύντροφό σου (άσε που συμφέρει κιόλας στην τσέπη)!

Δες ποια 5 προϊόντα ομορφιάς κάνουν και για τα δύο φύλα:

1
Vichy Dermablend Corrective Stick Foundation

Εξαφανίζει μαύρους κύκλους, διχρωμίες, δίνει λάμψη και κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο ξεκούραστο στη δουλειά, αλλά και στις εξόδους σου!

2
Clarins Gentle Foaming Cleanser Dry/Sensitive Skin

Ο καθαρισμός του προσώπου πρέπει να σου γίνει καθημερινή συνήθεια όχι μόνο το πρωί, αλλά και το βράδυ. Η επιδερμίδα σου εκτίθεται καθημερινά σε διάφορες ακαθαρσίες και ρύπους κάνοντας το δέρμα σου να υποφέρει!

Αφιερώνοντας λοιπόν λίγα λεπτά για τον καθαρισμό της επιδερμίδα θα δεις θετική αλλαγή στο δέρμα σου.

3
Kiehl’s Ultra Facial Cream

Μην ξεχνάς μετά από τον καθαρισμό να ενυδατωθείς. Εκτός από μπόλικο νερό η ενυδατική κρέμα είναι η ασπίδα της επιδερμίδας, αλλά και ο σύμμαχός για λάμψη και ξεκούραστο βλέμμα!

4
Purifying Charcoal Mask

Ποιος είπε ότι οι μάσκες είναι γυναικεία υπόθεση; Οι μάσκες όχι μόνο ενυδατώνουν, αλλά και απομακρύνουν τις διάφορες τοξίνες από το πρόσωπό σου καθώς και διορθώνουν διάφορα ζητήματα της επιδερμίδας, ανάλογα με την ιδιότητά τους!

Δύο φορές την εβδομάδα είναι ό,τι πρέπει για να αποκτήσεις ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο! Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς!

5
Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex

Τα μάτια σου και… τα μάτια σου! Τα πρώτα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται στα μάτια! Έτσι λοιπόν χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και περιποίηση! Το βράδυ πριν ξαπλώσεις εφάρμοσε ταμποναριστά στο κόκαλο, στα ζυγωματικά.

“Το κάλλος παντός επιστολίου συστατικώτερον”
– Aριστοτέλης –

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending