fbpx

Δες γιατί να επιλέξεις τα ASUS ROG gaming laptops!

Αν είσαι gamer σίγουρα θα γνωρίζεις για τα ASUS ROG (Republic Of Gamers) gaming laptops. Τα τελευταία χρόνια η ASUS έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στους gamers και κάθε φορά προσαρμόζει τα προϊόντα της έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών.

Τρία μοντέλα έχουν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στους gamers ανά το παγκόσμιο και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Κάρτα γραφικών, μνήμη και επεξεργαστής είναι τα πιο κύρια στοιχεία ενός gaming laptop και η ASUS φρόντισε να εξοπλίσει κατάλληλα τα πιο κάτω μοντέλα της!

Πάμε να δούμε τα κυριότερα χαρακτηριστικά των ASUS ROG gaming laptops, που μπορείς να βρεις στα καταστήματα Bionic Electronics!

Το συγκεκριμένο μοντέλο κουβαλάει επεξεργαστή Intel Core i7-7700HQ, έχει 17,3″ οθόνη και 32 GB μνήμη RAM.

Με κάρτα γραφικών την NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, μπορεί να σου προσφέρει την ανταπόκριση που περιμένεις από ένα gaming laptop και με 48 ώρες διάρκεια μπαταρίας μπορείς να απολαύσεις την εμπειρία σου στο μέγιστο!

Η τιμή του δεν είναι καθόλου απαγορευτική, αφού σε σύγκριση με τις επιδόσεις του θα καταλάβεις γρήγορα ότι είναι μια συμφέρουσα επιλογή.

Η διαφορά του συγκεκριμένου laptop με το προηγούμενο είναι η μειωμένη μνήμη RAM 8 GB αλλά και η χρήση μιας πιο πρόσφατης κάρτας γραφικών από την NVIDIA. Πρόκειται για την κάρτα NVIDIA GeForce GTX 1060 που έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες των gamers ανά το παγκόσμιο.

Η αλλαγή της κάρτας γραφικών κάνει το μοντέλο αυτό να έχει λίγο ψηλότερη τιμή, αφού σε σύγκριση με το προηγούμενο αυτή είναι η κύρια διαφορά.

Το στολίδι της ASUS. Έχει μνήμη RAM 16 GB και έχει ελαφρώς πιο μικρή οθόνη από τα 2 προηγούμενα. Με 15,6″ οθόνη και την νέα κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1070 θα δημιουργήσει την ιδανική gaming εμπειρία όπου και να είσαι ότι και αν κάνεις!

Σαφώς και το συγκεκριμένο είναι το πιο ακριβό από τα 3 μοντέλα (κυρίως λόγω της κάρτας γραφικών) αλλά δεν παύει από το να έχει μια πολύ καλή τιμή σε σχέση με το τι ακριβώς σου προσφέρει.

Και τα τρία πιο πάνω laptops κρατάνε την ASUS πολύ ψηλά στο gaming αφού πρόκειται για πραγματικά στολίδια! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκεφτείς καλά πιο θέλεις και να κάνεις την αγορά σου!

Αν χρειάζεσαι βοήθεια για να αποφασίσεις, η ομάδα της Bionic Electronics είναι έτοιμη να σου λύσει τις απορίες σου!

Tip: Για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία του αγαπημένου σου παιχνιδιού, συνδύασε το gaming laptop σου με πολύ καλής ποιότητας ακουστικά και ηχεία!

Δες τώρα τις προσφορές της Bionic Electronics στα gaming laptops!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending