fbpx

Outfit της εβδομάδας: Δες τι να φοράς για να είσαι άνετη όταν πας σε events!

Τι κι αν είναι μέσα Αυγούστου; Το καλοκαίρι για κάποιους τώρα ξεκινάει! Αν δεν κανόνισες να πας κάπου για διακοπές, μη λυπάσαι! Ζούμε σε μια από τις ομορφότερες χώρες, γι’ αυτό και όλο και κάτι μπορείς να οργανώσεις!

Κάθε εβδομάδα διοργανώνονται τόσα και τόσα events! Bρες ποιο είναι αυτό, κανόνισε να πας με φίλες και φίλους σου και σίγουρα θα περάσεις εξαιρετικά! Για να το ζήσεις όμως πρέπει να πας και να μπορείς να ξεδώσεις, να χορέψεις, να τραγουδήσεις!

Για να περάσεις καλά όμως, πρέπει να είσαι ντυμένη κατάλληλα! Μη βάλεις τακούνια για να πας σε ένα event ή σε μια συναυλία (γιατί τα είδα και αυτά)! Συνδύασε τα sneakers σου με shorts και ένα crop top και θα είσαι super stylish!

Δες εδώ: 

Συνδύασα τα mom denim shorts μου σε άσπρο χρώμα με ένα από τα πιο αγαπημένα μου tops για το καλοκαίρι! Είναι striped crop top και δε θα μπορούσα να βρω ιδανικότερο για να βάλω σε μια συναυλία ή σε ένα event.

Στη μέση αρχικά έβαλα μαύρη δερμάτινη ζώνη. Στη συνέχεια όμως σκέφτηκα ότι δε θα πάρω μαζί μου άλλη τσάντα για να βάλω κάπου τα λεφτά μου (και το lipstick μου), άρα μια ζώνη συνδυασμένη με μικρό τσαντάκι είναι η καταλληλότερη επιλογή.

Αντί να κάνεις υπερβολές στο ντύσιμό σου, κάνε υπερβολές στα αξεσουάρ και στα κοσμήματα που θα βάλεις! Αν κι εγώ προτίμησα να φορέσω τους χρυσούς κρίκους μου μόνο, εσύ μπορείς να προσθέσεις βραχιόλια, και μικρά μικρά χρυσά κοσμήματα.

Get the look: 

Crop top

Άσπρα shorts

Reebok sneakers

Belt bag

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending