fbpx

Το τραγούδι των Active Member για τον Νίκο Παππά! (video)

Δεν είμαι και ο μεγαλύτερος φίλος του μπάσκετ, αλλά πάντα θα με ακούσεις να μιλώ για αυτό με θαυμασμό, για τις συγκινήσεις που προσφέρει αλλά και το σασπένς του.

Έλα όμως που το μπάσκετ θα μου έδινε την ευκαιρία να γράψω άρθρο για το διαχρονικότερο ελληνικό συγκρότημα, για το συγκρότημα και το είδος μουσικής που με δίδαξαν και με διδάσκουν ακόμα πολλά.

Το όνομα αυτού “Active Member”, καθώς από πάντα και για πάντα, όσοι “πήραμε της ζωής το κρυφό το μονοπάτι” θα είμαστε “ενεργά μέλη”.

Γιατί να γράφω άραγε για μπάσκετ, μουσική και σας λέω όλα αυτά;

Γιατί ο τεράστιος ιδρυτής των Active Member, αποφάσισε να γράψει τραγούδι για το μπάσκετ και ιδιαιτέρως για τον Νίκο Παππά, τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναικού.

Λίγα λόγια για τους Active Member

lowbap.com

Το Hip Hop συγκρότημα, μετενόμασε το είδος της μουσικής του σε Low Bap για να το διαφοροποιήσει από το αμερικάνικο Hip Hop, το οποίο είχε αρχίσει να διαφθείρεται και να εμπορικοποιείται.

Low Bap σημαίνει να υποστηρίζεις ότι λες με ότι κάνεις, τη ζωή σου με το λόγο σου και το ανίστροφο. Οι Active Member, και πιο συγκεκριμένα ο πατέρας του Low Bap, B.D.Foxmoor και η μάνα καπετάνισσα, η Sadahzinia μας διδάσκουν και θα μας “τραγουδούν για να φύγει το σκοτάδι”και αυτός είναι ο δρόμος που χαράσσουν απο το 1992!

Νίκος Παππάς, Who is Who

cyprusbasket.net

Έλληνας μπασκετμπολίστας, γεννημένος το 1990, πλειμέηκερ αγωνιστικά, με πέρασμα από την Ισπανία και τις Μπιλμπάο και Ρεάλ Μαδρίτης Β. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, πέρασε από ΠΑΟΚ και Πανιώνιο και έφθασε δίκαια στην καθιέρωση στον Παναθηναϊκό. Βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδος. Ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής, δούλεψε σκληρά και έφτασε μέχρι εδώ που έφτασε με το σπαθί του.

Γιατί να έγραψε για αυτόν άλλωστε ο κατά κόσμον Μιχάλης Μυτακίδης; Γιατί ο Νικόλας, είναι από εκείνα τα παιδιά που “παλεύουν για τα όνειρα τους“, που έχουν σφιχτή τη γροθιά και ψηλά το κεφάλι, και δεν είναι από τους ντροπιασμένους.

Έγραψε για αυτόν ο Foxmoor γιατί ξέρει ότι είναι ένα παιδί που δεν νοιάζεται μόνο για την πάρτυ του, γιατί με την δική του πορεία “τιμάει τους αλητάμπουρες τους αδικοχαμένους με ταλέντο, που τους πρόδωσε η τύχη, ή το σώμα”. Γιατί είναι από τους λίγους αθλητές που σέβονται “το τσιμέντο και θυμάται”.

“Μέχρι την κόρνα της λήξης με τον Νικόλα δεν θα πλήξεις”

Εμένα με άγγιξε αυτό το κομμάτι, γιατί μου θυμίζει τους δικούς μου αγώνες, μου θυμίζει τον καιρό που εγώ έπαιζα ποδοσφαιρο, αλλά μου θυμίζει και τους αγώνες για το όνειρο μου.

Το όνειρο να γίνω και εγώ μια μέρα προπονητής, και αυτό το τραγούδι θα είναι φάρος και δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω με περισσότερο πείσμα, όπως φάρος είναι και ο Μιχάλης ο ίδιος. Το ευχαριστώ σε αυτόν είναι πολύ λίγο!

Υ.Γ. Το άρθρο δεν είναι για να διαφημίσω το τραγούδι και τον στιχουργό του, αλλά για να σας υπενθυμίσω όλους φίλοι αναγνώστες ότι υπάρχει εκεί έξω ένας “τρελός” τύπος που τον αγαπώ πολύ και ακόμα νοιάζεται για εμάς τους νέους.

Άκου το τραγούδι στο βίντεο πιο πάνω και πες μας τη γνώμη σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending