fbpx

Internship στο StudentLife Trends: Δες γιατί να συμμετάσχεις κι εσύ!

Αυτή τη φορά ίσως να μη χρειαστεί να σου πω πολλά! Τα είπα όλα στο προηγούμενο post! Το μόνο που έχω να προσθέσω ή καλύτερα να επαναλάβω είναι ότι αν αγαπάς τη μόδα και την ομορφιά, τότε ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία σου για να δείξεις τι μπορείς να πετύχεις!

Ο λόγος που δε χρειάζεται να πω πολλά είναι γιατί 6 από τα κορίτσια που έλαβαν μέρος στο Internship σου εξηγούν με λίγα λόγια για την εμπειρία τους στο Internship του StudentLife Trends.

 Δες τι είπαν τα κορίτσια που έλαβαν μέρος
στο Internship του StudentLife Trends:

1
Στυλιάνα Ιωσηφάκη

“Η εμπειρία μου στο StudentLife Trends ξεκίνησε από τη στιγμή που έστειλα την αίτηση για να λάβω κι εγώ μέρος στο Internship αυτό το καλοκαίρι και χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανα.

Ήταν μεγάλη μου χαρά όταν με δέχτηκαν γιατί ήταν κάτι πολύ διαφορετικό και πολύ πιο δημιουργικό από ότι έκανα μέχρι την στιγμή εκείνη, μιας και οι σπουδές μου δεν έχουν καμία σχέση με τη μόδα.

Έτσι για ‘μένα η εμπειρία του Internship ήταν πολύ σημαντική γιατί είχα την δυνατότητα να ξεκινήσω από το μηδέν. Έμαθα πολλά όσο αφορά τη μόδα, πώς να χρησιμοποιώ μια τόσο μεγάλη ηλεκτρονική πλατφόρμα σαν αυτή του StudentLife και πολλά χρήσιμα tips για τα social media.

Φυσικά, όλα αυτά δε θα ήταν τα ίδια χωρίς την Χριστίνα, που ήταν πάντα δίπλα μας και πρόθυμη να μας βοηθήσει σε οτιδήποτε κι αν χρειαζόμασταν. Τέλος, χαίρομαι πολύ που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω όλα τα κορίτσια της ομάδας και εννοείται τη leader μας Χριστίνα!”

2
Ελίζα Νικολάου

“StudentLife Trends… Μόδα, όλες οι νέες τάσεις, συμβουλές ομορφιάς, ιδέες για μακιγιάζ, fashion events, meetings, γνωριμίες, φιλίες, άρθρα και πολλά likes και shares.

Ναι αυτά μου έρχονται στο μυαλό μόλις ακούσω την λέξη StudentLife Trends. Γιατί μέσα από αυτό έμαθα πολλά για τον χώρο της μόδας, αλλά και για τα social media. Όμως το πιο σημαντικό για ‘μένα ήταν ότι γνώρισα άτομα τα οποία αγαπούν τη μόδα όπως κι εγώ και αυτό ήταν το κοινό μας στοιχείο.

Όμως αυτό που μας έφερε κοντά ήταν το StudentLife Trends και συγκεκριμένα η Χριστίνα Αργυρού. Η Χριστίνα Αργυρού είναι η υπεύθυνη της στήλης αυτής και είναι αυτή που μας καθοδήγησε στο πώς να γράφουμε σωστά άρθρα για μόδα και μας μετέφερε τις γνώσεις της.

Πάντα είναι πρόθυμη να βοηθήσει και πάντα χαμογελαστή! Είναι και fashion blogger! Τι άλλο να ζητήσεις; ;)”

3
Debbie Νικολάου

“Καταρχάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι τόσα πολλά που θέλω να πω που έχω μάθει, αλλά δεν μπορώ να στα πω γιατί άλλο να στα λέω και άλλο να τα ζήσεις!

Πρέπει να το ζήσεις. Έχω γνωρίσει ανθρώπους που μου δίδαξαν πολλά, που μοιράστηκα απορίες μου μαζί τους και αμέσως με βοήθησαν και μου είπαν πιο είναι το σωστό που πρέπει να κάνω και να βρω νέους δρόμους.

Σε ευχαριστώ StudentLife Trends.”

4
Χριστίνα Χατζηπαύλου

“Τι να πρωτογράψω για αυτούς τους λίγους μήνες που με έκαναν να κάνω αυτό που αγαπώ; Αν και στην αρχή φοβόμουν αν θα τα κατάφερνα με το γράψιμο άρθρων, αφού ήταν κάτι άγνωστο για ‘μένα, έστω κι αν το είχα σπουδάσει.

Τώρα που μετράω ήδη 3 μήνες ως μέλος αυτής της υπέροχης ομάδας δεν το πιστεύω ότι τελικά τα κατάφερα. Με βοήθησε αρκετά αυτή η εμπειρία στο να ανακαλύψω μια πτυχή του εαυτού μου την οποία δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα την αξιοποιούσα.

Τώρα που τελειώνει, σκέφτομαι αυτούς τους λίγους μήνες και στεναχωριέμαι που θα σταματήσει. Γνώρισα καινούρια άτομα, έμαθα πράγματα που δεν ήξερα, για το πώς λειτουργούν και εξελίσσονται στον τομέα των social media, έναν χώρο ναι από τη μια φανταστικό και ελκυστικό και από την άλλη δύσκολο, όμως όταν θες κάτι πραγματικά το αποκτάς. Γιατί ποτέ χωρίς μόχθο δεν φτάνεις στην επιτυχία.

Θέλω να ευχαριστήσω την  πανέμορφη ομάδα του StudentLife Trends και πιο συγκεκριμένα την αγαπημένη μου Χριστίνα που πίστεψε σε ‘μένα και με βοήθησε να πάω ένα βήμα παραπέρα. Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι που μακάρι να συνεχιζόταν ακόμη περισσότερο.

Υ.Γ. Χριστίνα ήσουν η καλύτερη δασκάλα που θα μπορούσα να έχω. Αυτό που κάνεις το αγαπάς και το μεταφέρεις σε όλους όσους συναναστρέφονται γύρω σου. Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ελπίζω κάποια στιγμή να συνεργαστούμε ξανά.”

5
Φωτεινή Ευαγγέλου

“Λένε πως όταν περνάς καλά κυλάει και ο χρόνος σαν νερό, αυτό ακριβώς έχω ζήσει και εγώ! Από την πρώτη στιγμή που μου έδωσε την ευκαιρία το StudentLife Trends να ενταχθώ για τρεις μήνες στην οικογένειά του, γνώριζα πως θα ήταν ένα υπέροχο και δημιουργικό ταξίδι!

Συγκεκριμένα, τα πράγματα τα οποία έχω μάθει είναι απίστευτα και μοναδικά, οι άνθρωποι οι οποίοι γνώρισα είναι εξαιρετικοί. Όλοι είχαν κάτι να σου δώσουν να σου μάθουν, το πάθος που είχαν άμεσως κατάφερε να με επηρεάσει για να μη θέλω να σταματήσω ποτέ να κάνω αυτό που αγαπώ.

Αποκόμισα πολλά πράγματα και είμαι πραγματικά ευγνώμων, και σίγουρα θα το έκανα ξανά χωρίς καμιά σκέψη. Ευχαριστώ StudentLife Trends είστε όλοι υπέροχοι!”

6
Χρυσοβαλάντω Ελευθερίου

“Δεν είναι εύκολο να βρω λέξεις να περιγράψω την εμπειρία που έζησα κατά την διάρκεια του Internship μου στο StudentLife Trends! Πραγματικά νιώθω τυχερή που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ και πάνω απ’ όλα να μάθω από τους καλύτερους.

Από πού να αρχίσω; Από όλες τις γνώσεις που απέκτησα κατα την διάρκεια του Internship; Από τις εμπειρίες που έζησα εκεί; Μόνο καλά συναισθήματα και αναμνήσεις μου άφησε η εμπειρία αυτή.

Ευχαριστώ πολύ την Χριστίνα, που χάρη σε αυτήν εμπνευστήκαμε, γελάσαμε, εμπλουτίσαμε τις γνώσεις μας και πάνω απο όλα μας έκανε από την πρώτη μέρα να νιώσουμε πως ανήκουμε στην ομάδα. Ήταν πάντα εκεί να λύσει τις απορίες μας, να μας συμβουλέυσει και να μας καθοδηγήσει. Μακάρι το Internship να μην τέλειωνε ποτέ!

Ξέρω όμως παρόλο που που κύκλος αυτός έκλεισε, έχω όλα τα εφόδια για να συνεχίσω να γράφω τα δικά μου άρθρα και πάνω απ’ όλα έχω ανθρώπους που ξέρω πως θα με στηρίξουν σε ό,τι χρειαστώ στην μετέπειτα πορεία. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία!”

7
Αντωνία Κουνουνή

“Αγαπάς τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς; Τότε δεν έχεις κάτι καλύτερο από το να ξεκινήσεις την δική σου εμπειρία στο StudentLife Trends όπου θα είναι και τα πρώτα βήματα σου, έτσι ακριβώς όπως έκανα κι εγώ.

Θα σας μιλήσω για τη δική μου εμπειρία που είχα αυτούς τους 3 μήνες στο StudentLife Trends πολύ συνοπτικά αφού είναι τόσα πολλά όσα έμαθα και καλό θα ήταν να τα ζήσεις κι εσύ. Μέσα από τα meetings μας κατάλαβα πόσο αγαπώ αυτό τον χώρο και με έκανε να θέλω να ασχοληθώ ακόμα περισσότερο.

Γνώρισα ανθρώπους που με βοήθησαν να αγαπήσω περισσότερο την μόδα, να γνωρίσω καλύτερα αυτό τον χώρο, να κάνω λάθη και μέσα από αυτά να μάθω. Αν πραγματικά αγαπάς αυτό τον χώρο, η συμβουλή μου είναι να μην σταματήσεις ποτέ να προσπαθείς.

Το Internship στο StudentLife Trends θα σου μάθει πιο πολλά από όσο μπορείς να φανταστείς. Και τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο StudentLife και κυρίως στην Χριστίνα Αργυρού που μου έδωσε αυτήν την υπέροχη εμπειρία!”

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Αν αγαπάς τη μόδα και την ομορφιά, τότε δεν έχεις παρά να στείλεις την αίτησή σου εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending