fbpx

Ο περιπλανώμενος Νίκος Ζήσης και ο επαναπατρισμός που αργεί!

Ο Νίκος Ζήσης έφυγε από την μπασκετική ομάδα της ΑΕΚ Αθηνών το 2004 για να ζήσει τη δική του περιπέτεια στο μπάσκετ. Μετά από 2 χρόνια στην Ιταλία, βρέθηκε στην CSSKA Moscow όπου σε 2 χρόνια κέρδισε 2 πρωταθλήματα και μια Euroleague.

Κάπου εκεί ξεκίνησε το όνομα του να συνδέεται κάθε καλοκαίρι με διάφορες ομάδες της Ελλάδας για επαναπατρισμό. Ο ίδιος δεν ήταν έτοιμος και συνέχισε την καριέρα του στην Ιταλία και έπειτα στην ισπανική Bilbao.

Μετά την Bilbao δοκίμασε και την Ρωσία στο δυναμικό της Unics Kazan. Η ρωσική ομάδα δεν πήγαινε και τόσο καλά και ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί σε πιο ψηλό επίπεδο. Έτσι από τον Δεκέβρη ξεκίνησε η μεταγραφολογία γύρω από τον επαναπατρισμό του.

Στο κόλπο της μεταγραφής του μπήκε και η Fenerbahce η οποία κατάφερε να τον κάνει δικό της το 2015. Εκεί έμεινε μέχρι το τέλος της ίδιας σεζόν και έπειτα ετοίμασε βαλίτσες για Γερμανία, εκεί όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Ήδη στη γερμανική Brose Bamberg μετράει 2 πρωταθλήματα (2016, 2017) και 1 κύπελλο (2016) και πλέον οι πιθανότητες επαναπατρισμού του διεθνή 34χρονου μπασκεμπολίστα μειώνονται κάθε χρονιά που περνάει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ζήσης ήταν μέλος εκείνης της σπουδαίας ομάδας που ανέβηκε στον θρόνο του Eurobasket το 2005! Έκλεισε την καριέρα του στην Εθνική το 2015 ενώ το χάλκινο στο Eurobasket του 2009 θα μπορούσε να έχει άλλο χρώμα και άλλη υπόσταση στην καριέρα του Νίκου Ζήση!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending