fbpx

6 εντυπωσιακά γκολ που σημείωσαν κυπριακές ομάδες σε ευρωπαϊκούς αγώνες!

Η γκολάρα του Αλωνεύτη απέναντι στη Slavia Prague έκανε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, και όχι μόνο, να παραμιλάει.

Κατά καιρούς οι ομάδες μας έχουν σημειώσει εξαιρετικά γκολ και έτσι εμείς ετοιμάσαμε το πιο κάτω άρθρο για να θυμηθείς τα γκολ αυτά αλλά και για να ψηφίσεις και εσύ το πιο ωραίο.

Το κάθε ένα από αυτά έχει την ιδιαιτερότητα του και τον βαθμό δυσκολίας του. Σίγουρα όμως αξίζουν όλα τον ντόρο που έκαναν! Τα βίντεο είναι αριθμημένα με αλφαβητική κατάταξη.

Δες τα βίντεο και ψήφισε στο poll στο τέλος του άρθρου!

1
Ivan Tričkovski (ΑΕΚ)

Το 2016 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Spartak Moscow. Σε μια μπαλιά που θύμισε Barcelona, ο Tričkovski κατεβάζει τη μπάλα “σβήνοντας” την και μετά με απέραντη ψυχραιμία πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Γράφει το 0 – 1 στο 88′ της αναμέτρησης και δίνει την πρόκριση στην ΑΕΚ.

2
Fidelis Irhene (ΑΕΛ)

Το γκολ της ΑΕΛ στον αγώνα με την Progres κατάφερε να μπει στην σχετική λίστα αφού έχει μια ιδιαίτερη δυσκολία. Ο κεραυνός που έφυγε από τα πόδια του Fidelis Irhene πήρε τη κατάλληλη κλίση έτσι ώστε να αλλάξει πορεία η μπάλα λίγο πριν φτάσει στον τερματοφύλακα.

Μπορεί να φαίνεται πως η μπάλα έφυγε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά αν κάποιος προσέξει καλύτερα θα δει γιατί πήρε θέση και στην σχετική λίστα.

3
Νίκος Φρούσος (Ανόρθωση)

Μόνο και μόνο με το άκουσμα του ονόματος του ξέρεις πως το γκολ αυτό θα είναι με κεφαλιά. Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει την τουρκική Trabzonspor και παρόλο που είναι καλύτερη είναι στο 1 – 1 μέχρι το 81ο λεπτό.

Ο Νικολάου ψάχνει να τον βρει αλλά η μπάλα ανακόπτεται. Η Ανόρθωση παίρνει και πάλι την μπάλα με τον Πουρσαϊτίδη να βγάζει τη σέντρα και τον Φρούσο να πετάγεται πιο ψηλά απ’ όλους και να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα του ανύμπορου αντίπαλου τερματοφύλακα!

4
Στάθης Αλωνεύτης (ΑΠΟΕΛ)

Το γκολ που έκανε τον γύρο της Ευρώπης τις τελευταίες μέρες. Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Slavia Praha και μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ανοίγει το σκορ. Το γρήγορο γκολ ίσως να έδωσε και ώθηση στον Στάθη Αλωνεύτη να δοκιμάσει κάτι που είχε στον νου του.

Το έκανε και έγραψε το 2 – 0 στο 10ο λεπτό με μια εξαιρετική λόμπα στο ύψος της περιοχής!

5
Thuram (Απόλλωνας)

Στο πιο πάνω βίντεο θα δείτε 4 γκολ του Απόλλωνα. Αν όχι και τα 4, σίγουρα τα 3 θα μπορούσαν να είναι κάλλιστα σε αυτή τη λίστα. Εμείς επιλέξαμε όμως το 3ο σε σειρά γκολ, αυτό του Thuram.

Ο Thuram πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, με κίνηση απέφυγε τον αντίπαλο του και με μια στεγνή καραβολίδα σημείωσε το 3 – 0, αφήνοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα με αρκετά προβλήματα στην μέση!

6
Leandro (Ομόνοια)

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Red Bull Salzburg. Οι φιλοξενούμενοι παίρνουν προβάδισμα στο 3ο λεπτό αλλά η Ομόνοια απαντάει με τον Freddy στο 35′.

Στο 45+3′ η Ομόνοια κερδίζει φάουλ το οποίο της επιτρέπει να διεκδικήσει με αξιώσεις το γκολ και να γυρίσει το παιχνίδι πριν το ημίχρονο. Η μπάλα ανακόπτεται στο γέμισμα και με κεφαλιά απομακρύνεται. Έξω από την περιοχή καραδοκεί ο Leandro και με μια συρτή βολίδα γράφει το 2 – 1.

Εσένα ποιο από τα πιο πάνω σου έκανε περισσότερη εντύπωση;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending