fbpx

Τα πιο στυλάτα sneakers που θα φορέσεις όσο τίποτα άλλο φέτος!

Είναι γεγονός πως τα sneakers είναι in-fashion και αυτό μας αρέσει πολύ! Σου δίνουν άνεση και στυλ ταυτόχρονα! Ειδικά αν είσαι fan των sneakers σαν κι εμένα, τότε θα ξέρεις πολύ καλά ότι μπορείς να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά outfits με τα sneakers σου!

Τα sneakers που φορέθηκαν όσο τίποτα άλλο τα τελευταία χρόνια ήταν τα “adidas superstars”! Ναι ήταν παντού! Σχεδόν όλοι μας τα φορέσαμε ή έστω θέλαμε να τα αποκτήσουμε.

Όμως τους τελευταίους μήνες θα έχεις παρατηρήσει στους δρόμους κάποια άλλα sneakers να “κυκλοφορούν” παντού, παντού όμως! Και δεν τα βλέπεις μόνο στις εξόδους σου, αλλά και όταν κάνεις scroll down τα social media!

Δες τα πιο κάτω:

Και αυτά δεν είναι άλλα από τα “Reebok”! Τα classic Reebok είναι τα sneakers που φοράνε όλες οι fashion bloggers και γενικά όλοι όσοι ασχολούνται με μόδα! Κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα όμως αυτά που πρωταγωνιστούν είναι τα άσπρα!

Ομολογώ πως τα αγόρασα κι εγώ στο άσπρο χρώμα το οποίο ταιριάζει με όλα τα ρούχα και είναι και καλοκαιρινό! Είναι κομψά, άνετα, συνδιάζονται εύκολα και είναι πολύ in-fashion! Δοκίμασε τα κι εσύ και θα με θυμηθείς!

Reebok are the new superstars!

xoxo

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending