fbpx

5 περιπτώσεις που ο Κυπραίος θα παίξει σίουρα πουρού σαν οδηγά!

Ως γνωστόν, το οδήγημα του Κυπραίου οδηγού είναι το κάτι άλλο!

Ναι, πολύ σωστά.. ως Κυπραίοι, φημιζόμαστε για τις “ικανότητες οδήγησης” μας και κάλλιστα θα μπορούσαμε να αυτοδιοριστούμε ως παράδειγμα προς μίμηση για τις άλλες χώρες του κόσμου.

Η  πουρού (κόρνα) για τους Κυπραίους έχει πάρα πολλές χρήσεις, εκτός από τις συνηθισμένες.

Πάμε να δούμε τις 5 περιπτώσεις που ο Κυπραίος θα παίξει την πουρού του αυτοκινήτου του σήμερα:

1
Όταν ανάψει το πράσινο και ο μπροστινός του «τζιοιμάται»

Βασικά, να το θέσουμε πιο σωστά:

Όταν ανάψει το πορτοκαλί, όχι το πράσινο, τζιαι όταν ο μπροστινός του ΕΝ ΦΥΕΙ αμέσως που το 1ο δευτερόλεπτο, ο πισινός Κυπραίος οδηγός εν να αρχίζει να παίζει πουρούες σαν τον πελλόν.

Σε συνδυασμό βέβαια με τα σχόλια και τις βρισιές του, τύπου: «Tζιοιμισμένε..!», «Αχάπαρεεε, εν πράσινο..!» ή «Τέλειωνε ξεκίνα..!».

2
Όταν παντρεύκεται

Ναι, ξέρεις στην Κύπρο, εν κανεί που άμαν κάποιος παντρεύκεται εν να καλέσει τη μισή Κύπρο, εν να παίξει τζιαι πουρούες να τον ακούσει η άλλη μισή Κύπρος που ένεν καλεσμένη.

Τάχα, πριν τους γάμους μας  δείχνουμε τη χαρά μας με το να παίζουμε πουρούες, άσχετον πως οι μισοί γάμοι μας καταλήγουν σε… διαζύγια. Τα παναήρκα όμως αρέσκουν μας πολλά, έννεν; 😉

3
Όταν νικά η ομάδα του στη μάππα

alphanews.live

Ίντα μόνο άμαν νικά;! Τζιαι άμαν χάνει η ομάδα του τζιαι άμαν έρκεται ισοπαλία, πρέπει να παίζει έτσι καμιάν 100στή φορές την πουρού στη χώρα, να τον ακούσουν ούλλοι μπας τζιαι εν εκαταλάβαν ότι έρκεται που τη μάππα.

Γενικά οι Κυπραίοι, (στην πλειοψηφία άντρες) άμαν παίζει η ομάδα τους μάππα, πελλανίσκουν ρε φίλε – τους γυρίζει η βίδα να το πούμε διαφορετικά.

4
Όταν θέλει να κάμει καμάκι

Εκατάντησεν λλίον αηδία τούτο με το τάχα καμάκι με την πουρού. Εν μπορεί δηλαδή ο Κυπραίος να δει μια γυναίκα να περπατά τζιαι να μεν την παίξει την εβλοημένη την πουρού;!

Τάχα τι θέλει; Να γυρίσει η κορού τζιαι να του πει: “Oo μα τι ωραία που μου έπαιξες την πουρού, θέλεις να πάμε για καφέ;» Το πιθανότερο είναι να του κάμει τη γνωστή… χειρονομία.

Φυσικά, η πουρού στις κοπέλες έχει διάφορες ερμηνείες σήμερα, όπως:

  • «Πού πάεις αππάρα μου;»
  • «Ίνταλως είσαι ντυμένη έτσι κούκλα μου;»
  • «Κρατώ διπλοκάμπινο, δωσ’ μου σημασία…» 

5
Όταν θέλει να παίξει τον πελλόν

Η τελευταία κατηγορία των Κυπραίων οδηγών όλο φαίνεται να μεγαλώνει, αφού ο κόσμος επολλοπέλλεψε  τελευταίως.

Οι μιτσιοί που τωρά εφκάλαν την άδεια τους, οι χάικλας  που θέλουν να παίξουν τους μάγκες, οι σημερινές κουκλίτσες που αναζητούν προσοχή και γενικά κάθε αθκιασερός, οδηγά τζιαι παίζει την πουρού όποτε του δώξει (για λόγους που μόνο ο ίδιος καταλαβαίνει).

Ξέρεις καμιά άλλη περίπτωση πουρούς στους δρόμους; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending