fbpx

5+1 μελλοντικοί κάτοχοι της Χρυσής Μπάλας!

Ronaldo και Messi (το “ντέρμπι” των ημερών μας δηλαδή και μόνιμοι κάτοχοι της Χρυσής Μπάλας τα τελευταία χρόνια) μεγαλώνουν σιγά – σιγά όπως και ολόκληρη η συγκεκριμένη γενιά ποδοσφαιριστών.

Πίσω τους όμως, ευτυχώς για ‘μας, υπάρχει μια πολλά υποσχόμενη φουρνιά παιχτών που ήδη άρχισε να δείχνει δείγματα από το τι έχουμε να περιμένουμε τα επόμενα χρόνια.

Και αφού σε μερικά χρόνια ο θεσμός της Χρυσής Μπάλας δεν θα είναι μονοπώλιο των 2 υπερπαιχταράδων της εποχής μας, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για ‘σένα 5+1 ταλεντάρες που σίγουρα στα επόμενα, λίγα χρόνια θα είναι γερές υποψηφιότητες για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή.

Δες ποιοι είναι πιο κάτω (και κάνε comment ποιος πιστεύεις πως μπορεί να είναι ο νέος μεγάλος σούπερσταρ του ποδοσφαίρου):

 

1
Marco Asensio

Στα 21 του ήδη κάνει πολύ θόρυβο γύρω από το όνομα του! Ξεκίνησε από την Mallorca με την Real Madrid που μυρίζεται κάτι τέτοια ταλέντα να τον κάνει δικό της το 2014 για μόλις 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Γλυκό πόδι, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης ενώ με την καθοδήγηση του μαέστρου Zidane από τον πάγκο αλλά και των Ronadlo, Modric, Kroos μέσα στο χόρτο είναι σχεδόν σίγουρο πως θα μιλήσουμε πολυ για αυτόν τα επόμενα χρόνια!

2
Ousmane Dembele

Το γεγονός πως φαίνεται να είναι μεταγραφικός στόχος της Barcelona σαν αντι – Neymar ενώ είναι μόλις 20 χρονών λέει πολλά για την αξία του!

Ο Γάλλος δεξιός εξτρέμ ήδη εντυπωσιάζει με την φανέλα της Dortmund και αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα αφήσει εποχή.

Εξάλλου, η αξία του στο μεταγραφικό παζάρι σήμερα είναι στα 33 εκατομμύρια ευρώ! Όχι και άσχημα για ένα 20χρονο που ξεκίνησε από την Rennes για να κατακτήσει τον κόσμο!

3
Kylian Mbappe

Από πέρσι όλος ο κόσμος παραμιλά με τον 18χρονο σέντερ φορ που με την φανέλα της Monaco έκανε πράματα και θαύματα!

Δυνατό κορμί, γρήγορος και με εξαιρετική όσφρηση του γκολ ήδη ενδιαφέρθηκαν, σύμφωνα με ΜΜΕ του εξωτερικού, η Real Madrid, η Barcelona αλλά και όλοι οι μεγάλοι της Αγγλίας.

Αυτή που φαίνεται όμως να τον κερδίζει είναι η PSG. Όποια φανέλα και αν φορέσει, αν κάνει ότι και πέρσι με την Monaco τότε θα μιλάμε για ένα πραγματικό σταρ των γηπέδων!

4
Andre Silva

Τον βάφτισαν “νεο Ronaldo” και ας είναι μόλις 21 χρονών. H παρουσία του άλλωστε στην Porto, οι 13 συμμετοχές του μέχρι στιγμής με την εθνική Πορτογαλίας και το φονικό του ένστικτο είναι αυτά που κάνουν τους Πορτογάλους να αισιοδοξούν πως στο πρόσωπο του Silva βρήκαν τον επόμενο τους σταρ.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι εξάλλου πως η Milan, στην προσπάθεια που ξεκίνησε για να ανέβει ξανά στην κορυφή της Ιταλίας, εμπιστεύτηκε τον νεαρό σέντερ φορ ξοδεύοντας 22 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει!

Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα από τον Πορτογάλο επιθετικό στο μέλλον!

5
Renato Sanches

Οι εκπληκτικές του παρουσίες με την Benfica, το μαγικό τουρνουά που έκανε στο Euro 2016 και η τεράστια προοπτική που κουβαλά ήταν αυτά που ανάγκασαν την Bayern Munich να τον αποκτήσει πέρσι το καλοκαίρι!

Χαφ με απίστευτα φυσικά προσόντα, συνεχές τρέξιμο, εξαιρετική τεχνική και δύναμη θα μας προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές τα επόμενα χρόνια.

Το γεγονός πως είναι μόλις 20 χρονών απλά είναι ακόμα μια αιτία να πιστεύουμε πως θα είναι ένας σοβαρός διεκδικητής της Χρυσής Μπάλας στο μέλλον!

6
Marcus Rashford

Πρόκειται για την μεγαλύτερη ελπίδα του αγγλικού ποδοσφαίρου μαζί με τον Dele Alli της Tottenham. Ο 19χρονος Άγγλος, γέννημα – θρέμμα της Manchester United, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και ήδη στο Νησί μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν!

Και μπορεί οι Άγγλοι να ενθουσιάζονται εύκολα και συχνά να απογοητεύονται με την εξέλιξη που δεν έχουν τα βλαστάρια τους αλλά ο Rashford φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση.

Το ότι φοράει την φανέλα μιας τεράστιας ομάδας όπως είναι η United μόνο κέρδος είναι γι’ αυτόν. Όπως και οι υπόλοιποι αυτής της λίστας, θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον!

Ποιος είναι, για ‘ σένα, ο πιο πιθανός νέος σούπερσταρ του ποδοσφαίρου; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending