fbpx

BenQ Zowie XL2450 e-Sports Monitor: Η ιδανική οθόνη για gamers που συναρπάζει!

Η οθόνη αποτελεί το πιο σημαντικό peripheral για κάθε χρήστη, και πολύ περισσότερο για gamers και graphic designers! Ακόμα και το πιο δυνατό PC setup πρέπει να συνδυαστεί με μια αρκετά καλή οθόνη για να προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Οι οθόνες υψηλής ευκρίνειας είναι σήμερα απαραίτητες, ωστόσο πρέπει να λάβουμε υπόψη και τα Hz της οθόνης. Η BenQ Zowie XL2450 240Hz e-Sports Monitor προσφέρει στον χρήστη 240Hz. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως η οθόνη έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει τα pixels και τα frames ενός παιχνιδιού (αν είναι μέχρι 240) σε real time! Δηλαδή ανά δευτερόλεπτο μπορεί να κάνει rendering μέχρι και 240 frames!

Ένας καλός αριθμός για gaming μπορούμε να πούμε πως είναι τα 120Hz, οπότε η χρήση της διπλάσιας ταχύτητας στην BenQ Zowie XL2450 240Hz e-Sports Monitor ανεβάζει πολύ τον πήχη. Για το λόγο αυτό αρκετοί επαγγελματίες gamers χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη οθόνη, αφού δεν θέλουν να χάνουν δευτερόλεπτο από το παιχνίδι τους.

Η BenQ Zowie XL2450 είναι φυσικά Full HD, με maximum resolution 1920 x 1080 και με response time 1ms. Επίσης έρχεται με την Flicker-Free Technology για να προσφέρει μια πιο ξεκούραστη εμπειρία για μάτια του gamer.

Η σειρά BenQ Zowie XL αποτελεί τις premiere monitors για PC e-Sports και εγγυάται στον χρήστη μια μοναδική gaming εμπειρία. Είναι η πρώτη επιλογή στις οθόνες για gamers και απ’ ότι φαίνεται η BenQ βρήκε τον τρόπο να φτιάχνει οθόνες ιδανικές για καθημερινή χρήση σε τιμές που είναι προσιτές σε σχέση με την απόδοσή τους!

Δες τώρα όλα τα χαρακτηριστικά και την τιμή της BenQ Zowie XL2450 e-Sports Monitor στα καταστήματα Bionic Electronics!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending