fbpx

Rafaella Eliadou: Μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα από τσιμέντο!

Με αφορμή το Flying Away Art & Music Festival, βρήκαμε περισσότερες πληροφορίες για τα μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα που φτιάχνει η Ραφαέλλα Ηλιάδου. Αυτό που τα κάνει τόσο μοναδικά και ξεχωρίζουν ανάμεσα σε πολλά είναι το κύριο υλικό που χρησιμοποιεί για να τα φτιάξει.

Μάθε περισσότερα για τις δημιουργίες concREte handmade jewelry by Rafaella Eliadou:

Το brand αυτό πήρε το όνομά του από το concrete που σημαίνει τσιμέντο στα αγγλικά επειδή είναι το κύριο υλικό που χρησιμοποιεί στα κοσμήματά της. Tα γράμματα στην μέση του ονόματος είναι τα αρχικά του ονόματος της Ραφαέλλας γι’ αυτό είναι και κεφαλαία!

Ο λόγος που το επέλεξε το τσιμέντο είναι επειδή θεωρείται ως ένα σύγχρονο υλικό στον κατασκευαστικό τομέα. Επίσης σαν αρχιτέκτονας μηχανικός που είναι, συναντά συνεχώς το υλικό αυτό και ήθελε να πειραματιστεί περισσότερο μαζί του.

Αν και δεν ήταν εύκολο, μετά από έρευνα και πειράματα, προσπάθησε να βρει τον ιδανικότερο τρόπο για να φτιάχνει τα κοσμήματα, έτσι ώστε να αντέχουν περισσότερο στον χρόνο, αλλά και στο νερό.

Το motto που την εκφράζει είναι το “Less is more” γιατί θεωρεί ότι η απλότητα είναι η αληθινή φινέτσα!

concREte handmade jewelry οn Facebook || concrete_rafaellael on Instagram 

Μπορείτε να συναντήσετε από κοντά την Ραφαέλλα Ηλιάδου και τις δημιουργίες της από τσιμέντο στο Flying Away Art & Music Festival! Κάθε χρόνο, δεκάδες καλλιτέχνες και designers εκθέτουν τα δημιουργήματά τους σε ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια κι ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να περπατήσει ανάμεσά τους γνωρίζοντας τους καλλιτέχνες και αγοράζοντας μοναδικά είδη τέχνης που θα χαρίσουν μια ιδιαίτερη νότα στις προσωπικές τους συλλογές.

Η γκάμα των έργων των καλλιτεχνών – δημιουργών είναι αρκετά ευρεία. Στα μαγαζάκια μπορείτε να βρείτε έργα ζωγραφικής που θα δώσουν χαρακτήρα στον χώρο σας, illustrations, ταξιδιάρικες φωτογραφίες, κατασκευές που θα δώσουν αυτό το έξτρα touch στο σαλόνι σας (σίγουρα θα βρείτε ένα ξεχωριστό coffee table που θα ζηλεύουν όλοι οι φίλοι σας!).

Επίσης μπορείτε να βρείτε έργα γραφιστικής, χειροποίητες δημιουργίες με ποικίλα υλικά, ιδιαίτερα κοσμήματα με τεχνικές που δεν συναντάτε συχνά, και φυσικά μόδα από πλήθος ταλαντούχων Κύπριων δημιουργών.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending