fbpx

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον αγώνα Mayweather vs McGregor!

Ο πολυαναμενώμενος αγώνας της χρονιάς πλησιάζει και όλοι περιμένουν με αγωνία για να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Όποιος και να είναι όμως και οι δύο αθλητές θα επωφεληθούν με αρκετά λεφτά, το ίδιο και ο χώρος της τηλεόρασης. Τα εισιτήρια καθώς και τα τηλεοπτικά χρυσοπληρώνονται και όλοι μαζεύουν λεφτά για να δουν τον απόλυτο αγώνα!

Πάμε να δούμε τι πρέπει να ξέρετε για τον μεγάλο αγώνα!

1
Στατιστικά

Ο Floyd Mayweather κατέχει ένα εκπληκτικό σερί 49 νικών χωρίς ήττα έχοντας μάλιστα και 26 ΚΟ. Ο Conor McGregor μετράει 21 νίκες, 3 ήττες και 18 ΚΟ στο ΜΜΑ. Αναμφίβολα τα στατιστικά και των δύο δείχνουν την ποιότητα τους.

2
Ηλικία και Ύψος

Ο Floyd Mayweather είναι 40 χρονών και έχει ύψος 1,73 ενώ ο McGregor μόλις πρόσφατα έκλεισε τα 29 και έχει ύψος 1,75! Σαφέστατα η ηλικία των δύο παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο και γι’ αυτό αρκετά προγνωστικά είναι υπέρ του νεότερου Ιρλανδού.

3
Οι επιδόσεις στο Box

Ο Mayweather είναι ο απόλυτος αθλητής της γενιάς του. Ακόμα και στα 38 όταν αντιμετώπισε τους Pacquiao και Berto φάνηκε να μην πέρασε μέρα από πάνω του και έδειξε πως ακόμη μπορούσε να κινηθεί πολύ γρήγορα. Από την άλλη ο McGregor είναι παίχτης του οκταγώνου.

Η νίκη του στα 13 δευτερόλεπτα επί του Aldo όμως δίνει ενθαρρυντικά στοιχεία στους υποστηρικτές του συν του γεγονότος ότι ο ίδιος δούλεψε πολύ και την τεχνική του στα πόδια.

4
Ο τρόπος “παιχνιδιού” των δύο

Ο Mayweather είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μποξέρ όλων των εποχών. Αυτό το παιχνίδι το ξέρει καλά και με τον ίδιο τρόπο θα κινηθεί και τώρα, ειδικά αφού μεγάλωσε και ήταν και εκτός δράσης αρκετό καιρό.

Από την άλλη ο McGregor είναι γνωστός για την εκρηκτικότητα του και το τέλειωμα των αγώνων πριν ξεκινήσουν. Ο τρόπος για να κερδίσει είναι να αντιμετωπίσει τον Mayweather όπως και οι Ortiz (2011) και Maidana (2014) που αμφότεροι προσπάθησαν να τον βγάλουν από τον ρυθμό του και να τους παίξει στα ίσια. Φυσικά για κανέναν από τους δύο δεν βγήκε σε καλό αλλά άντεξαν τον περισσότερο χρόνο στο ρινγκ από τους άλλους αντιπάλους του Mayweather.

5
Η ιστορία που θα γραφτεί έτσι και αλλιώς

Αν κερδίσει ο Mayweather τότε θα μιλάμε για ένα σερί 50 – 0 ενώ από την άλλη αν κερδίσει ο McGregor θα μιλάμε για μια ιστορία ενός τύπου που ήταν υδραυλικός και ανέβηκε στην κορυφή των πολεμικών τεχνών. Δεν πάει πολύς καιρός που ο McGregor πήρε την άδεια να συμμετέχει σε αγώνες μποξ και αυτό το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Εσείς ποιος πιστεύετε πως θα κερδίσει σε αυτόν τον αγώνα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending