fbpx

Αρκετές διακρίσεις στην Πανεπιστημιάδα στη Ταϊπέι!

Τεράστια εμφάνιση είχαμε στον στίβο με την Νεκταρία Παναγή να περνά στον μεγάλο τελικό του αθλήματος με το πρώτο της άλμα με 6.16μ επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη της φόρμα στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό.

Η επιτυχία της αθλήτριας μας ήρθε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες (συνεχής καταρρακτώδης βροχή) γεγονός που μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι κάτω από καλύτερες καιρικές συνθήκες η Νεκταρία μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα και να διεκδίκησει ένα ακόμη μετάλλιο για την Κύπρο μας, γεγονός που σύμφωνα με το τι είδαμε είναι εφικτό.

Από την άλλη εξαιρετικά καλά τα πήγε και ο Αλέξαντρος Πουρσανίδης στην σφυροβολία ο οποίος πέρασε και αυτός με την σειρά του στον μεγάλο τελικό και θα κάνει ότι είναι δυνατό για ακόμη μία Κυπριακή διάκριση .

Τέλος η Ναταλία Ευαγγελίδου κατάφερε να περάσει στους ημιτελικούς των 800μ αφού στους προκριματικούς είχε τον 7ο καλύτερο χρόνο γεγονός που την οδηγεί αυτόματα στον ημιτελικό όπου με λίγη τύχη δεν αποκλείεται να την δούμε και αυτήν στον τελικό.

Στην ενόργανη γυμναστική ο Μάριος Γεωργίου μετά από ένα εξαντλητικό αγώνα ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές κατάφερε και αναρριχήθηκε στην 6η θέση επιτυχία που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την Κυπριακή αποστολή και τον κυπριακό αθλητισμό αφού το ξαναλέμε ότι το επίπεδο είναι εξαιρετικά υψηλό με κορυφαίους παγκόσμιους πρωταθλητές οι οποίοι σαν φοιτητές βοηθούν τον πανεπιστημιακό αθλητισμό της χώρας τους αλλά και την ίδια την χώρα τους στην μάχη της πρωτιάς και των μεταλλίων.

Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending