fbpx

Μάθαμε πόσα θα στοιχίζει το νέο iPhone 8!

Έτυχε να ακούσεις για τη άφιξη του επόμενου μοντέλου iPhone; Ναι, το iPhone 8 θα είναι σύντομα γεγονός και αρκετά εκατομμύρια fans ανυπομονούν να το προμηθευθούν.

Πολλοί μιλούν για το “πιο εντυπωσιακό και ξεχωριστό μοντέλο” που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα! Παρόλ’ αυτά, αρκετοί δεν έχουν χαρεί και τόσο με την ανακοίνωση της τιμής του.

 

1
Πόσα θα στοιχίζει το πολυαναμενόμενο iPhone 8 λοιπόν;

Σύμφωνα τους New York Times -συγκεκριμένα τον αρθρογράφο της εφημερίδας NYT Brian X Chen- πληροφορίες από ανθρώπους που έμαθαν για το νέο μοντέλο και το δοκίμασαν, αναφέρουν ότι η τιμή του iPhone 8 θα ξεκινήσει από 999 δολάριασημαντική αύξηση (350 δολάρια) σε σχέση με το iPhone 7 όταν εμφανίστηκε.

2
Τι γίνεται αν θέλεις περισσότερο αποθηκευτικό χώρο ή άλλα έξτρα;

Μάθε πως μέχρι την κορυφή των 3 βαθμίδων αποθηκευτικού χώρου, το iPhone 8 θα φτάσει τιμή μέχρι και 1.200 δολάρια (χωρίς φόρους).

Η αναμενόμενη παράλειψη του Touch ID και του περίεργου σχεδιασμού, αυτό το ποσό αποτρέπει πολλούς να το αποκτήσουν (αν και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουν αναβαθμιστεί κατά πολύ)!

Ένα τόσο ακριβό μοντέλο είναι αρκετά μεγάλο ρίσκο για την Apple, ειδικά αν γίνει σύγκριση με τα πιο φθηνά iPhone 7S και iPhone 7S Plus που συνεχίζουν να κυκλοφορούν παράλληλα.

Εσένα πώς σου φάνηκε η τιμή του νέου μοντέλου; Θα “άντεχες” να το αποκτήσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending