fbpx

Outfit της εβδομάδας: Φόρεσε gingham σύνολο για την απογευματινή σου βόλτα!

Πόσο μου αρέσει να κάνω διάφορες εξορμήσεις σε μικρά χωριουδάκια στην Κύπρο! Το καθένα από αυτά κρύβει τη δικιά του ιστορία! Είναι όλα τόσο γραφικά και πανέμορφα!

Έτσι κι εγώ φέτος έκανα αλλιώτικες διακοπές, και πήγα στο βουνό αντί στη θάλασσα και το απόλαυσα! Και εννοείται ότι έπρεπε να πάρω μαζί μου τα κατάλληλα outfits τα οποία θα ταίριαζαν με το τοπίο.

Θεωρώ πως για μια απογευματινή βόλτα επέλεξα το ιδανικότερο outfit! Άνετο, ανάλαφρο και ό,τι πρέπει για να βγάλεις φωτογραφία έξω από μια πόρτα του χωριού.

Δες εδώ: 

Λατρεύω οτιδήποτε είναι σε gingham print, ειδικά τώρα το καλοκαίρι! Και επειδή πάντα μου αρέσει να δημιουργώ πιο sporty chic outfits, συνδύασα το σετ μου με άσπρα sneakers, γιατί ήθελα κάτι άνετο για να μπορώ να περιπλανηθώ στα γύρω χωριά.

Θα μπορούσα όμως να συνδυάσω το σετ μου με χρυσά mules και clutch bag για πιο επίσημη εμφάνιση. Παρ’ όλα αυτά πήρα το ψάθινο καλαθάκι μου που τόσο αγαπώ και ήμουν πανέτοιμη!

Το hairstyle που επέλεξα να κάνω ήταν ένα από τα πιο εύκολα και αγαπημένο μου: half up half down! Με μόνη διαφορά ότι αντί για λαστιχάκι επέλεξα άσπρο scrunchie για να το κάνω πιο 90’s το look μου!

Get the look: 

Gingham set 

Άσπρα sneakers

Scrunchie στα μαλλιά

Love ya ♥

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending