fbpx

10 φωτογραφίες αποδυτηρίων ευρωπαϊκών ομάδων που πρέπει να δεις!

Έτυχε να δεις πανηγυρισμούς μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων στα αποδυτήρια τους. Ίσως είσαι ανάμεσα σε εκείνους τους τυχερούς που έτυχε να επισκεφτούν κάποιο από τα γήπεδα της Ευρώπης και να δουν από κοντά τα αποδυτήρια μιας ομάδας από αυτές που θαυμάζουμε μέσω τηλεόρασης.

Γενικά τα αποδυτήρια μιας ομάδας έχουν τον χαρακτήρα παρόμοιο με αυτό του ιερού της εκκλησίας. Κάτι τόσο σημαντικό δηλαδή που πολύ λίγοι, τυχεροί, έχουν πρόσβαση.

Ευτυχώς όμως για ‘μάς είτε μέσα από τις ίδιες της ομάδες ή μέσω UEFA έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε έστω και μέσω φωτογραφιών τον χώρο που ετοιμάζονται παιχταράδες όπως ο Messi, o Ronaldo, o Zlatan Ibrahimovic, o Neuer.

Έτσι, μαζέψαμε για ‘σένα 10 φωτογραφίες αποδυτηρίων πολύ γνωστών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Δες ποιες είναι πιο κάτω (και ονειρέψου όπως και εμείς τη στιγμή που θα μπεις σε αυτά!):

 

1
Real Madrid

Σκέψου τώρα, να αλλάζεις και να έχεις πίσω σου μια αφίσα σου; Δεν πορώνεσαι σαν παίχτης; Αλλά θα μου πεις Real Madrid είναι, όχι αστεία!

2
Manchester United

Στα αποδυτήρια των “κόκκινων διαβόλων” δεν θα μπορούσε να μην κυριαρχεί η αρχοντιά! Το τεράστιο έμβλημα στη μέση θυμίζει στους ποδοσφαιριστές την ιστορία που κουβαλά ο σύλλογος!

3
Bayern Munich

Δεν θα μπορούσε να περιμένεις κάτι διαφορετικό από τους Γερμανούς! Απλότητα με τις φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών να θυμίζουν σούπερ ήρωες!

4
Marseille

Πάνω σε κάτι τέτοιες πολυθρόνες να αλλάζαμε όλοι! Οι Γάλλοι με καρέκλες πολυτελείας στα χρώματα της ομάδας προσφέρουν στους ποδοσφαιριστές τους κάθε πολυτέλεια για να έχουν το μυαλό τους μόνο στο παιχνίδι!

5
Barcelona

Ολοκόκκινα είναι τα αποδυτήρια της Barcelona με τα κιβώτια που κάθονται οι ποδοσφαιριστές να δίνουν ένα παιχνιδιάρικο χαρακτήρα στους μπλαουγκράνα!

6
Milan

Ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ιταλίας αλλά και της Ευρώπης δεν θα μπορούσε να μην έχει αποδυτήρια υψηλών προδιαγραφών! Το φωτισμένο σήμα στην οροφή είναι όλα τα λεφτά!

7
Atletico Madrid

Ανάλογα συναισθήματα με τα αποδυτήρια της Real Madrid δίνει η εικόνα των αποδυτηρίων της συμπολίτισσας της, Atletico! Μεγάλες φωτογραφίες των ποδοσφαριστών (για να μην ψάχνονται πού να κάτσουν!) σε μια εντυπωσιακότατη εικόνα!

8
Liverpool

Ανακαινίστηκαν πρόσφατα τα αποδυτήρια των reds που διατηρούν ένα απλό, σε σχέση με άλλους συλλόγους, χαρακτήρα! Άλλωστε στο Merseyside προτιμούν να περηφανεύονται για την ιστορία τους παρά τα αποδυτήρια!

9
Dortmund

Θυμάσαι τι γράψαμε για την Bayern; Τα ίδια ισχύουν και για την Dortmund! Απλό design στα αποδυτήρια με τους Βεστφαλούς να δίνουν έμφαση στον τρόπο παιχνιδιού τους παρά στις ανέσεις!

10
Manchester City

Το καλοκαίρι οι Άραβες της City σπατάλησαν πολλά εκατομμύρια για να δώσουν στον Guardiola και τους ποδοσφαιριστές του τις ανέσεις που θέλουν για να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα! Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακότατο!

Εσένα ποια αποδυτήρια σε εντυπωσίασαν περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending