fbpx

Δες τι θα γίνει αν σκέφτεσαι να σβήσεις το Facebook σου!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσες ώρες ξοδεύεις από τη ζωή σου όταν είσαι συνδεδεμένος με το Facebook για διάφορους λόγους;

Σκέφτηκες ποτέ να διαγράψεις τον λογαριασμό σου στο Facebook, μόνο και μόνο για να αποκτήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο; Μακριά από κουτσομπολιά, προσωπικές πληροφορίες άλλων ή ακόμα και για να αποκτήσεις καλύτερη ιδιωτική ζωή!

Μάθε πως μετά από αυτό, πολλές αλλαγές θα έρθουν στη ζωή σου, άλλες θετικές και άλλες αρνητικές! Ίσως και κάποιες απρόβλεπτες!

Πάμε να δούμε τι θα ακολουθήσει αν σβήσεις το Facebook σου:

1
Σχετική δουλειά; Ξανασκέψου το!

Ιδιαίτερα αυτοί που η δουλειά τους έχει να κάνει με Πληροφορική, Social Media, Επικοινωνία, είναι πολύ δύσκολο να απενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους στο Facebook!

Δύσκολο να πετύχεις σε αυτούς τους χώρους χωρίς Facebook, αφού δεν θα μπορείς να παρακολουθείς διάφορους λογαριασμούς ειδικών προσώπων ή οργανισμών σχετικά με το επάγγελμα.

Να μην ξεχνάμε ότι διάφοροι σύμβουλοι για προσωπικά θέματα μπορούν να διαδίδουν απόψεις μέσω του Facebook! Σε πολλούς αρέσει να βλέπουν διάφορα προβλήματα και λύσεις, ή ακόμα και να κάνουν διάδοση μερικών απόψεων!

2
Ξεκούραση και ελεύθερος χρόνος

Σωστά λένε ότι μακριά από τα tablets, κινητά, laptops μπορείς να ξεκουραστείς και να ηρεμάς. Σκέψου  όμως και τα υπόλοιπα!

Βλέποντας φωτογραφίες, σχόλια και δημοσιεύσεις ή στέλνοντας μηνύματα με τους φίλους σου, μπορείς να ξεφεύγεις από τη ρουτίνα σου.

Νιώθεις ότι ζεις κάπου άλλου, μέσα στο μικρόκοσμο του Facebook, μακριά από την καθημερινότητα σου, ξεφεύγοντας για λίγο από τα προβλήματα σου.

Χωρίς το Facebook πώς θα τα κάνεις αυτά;

3
Μακριά από καβγάδες

Πλέον θα κάθεσαι με μια παρέα και δεν θα ξέρεις για ποιο πράγμα συζητάνε! Μέσω του Facebook μπορείς να παρακολουθήσεις απευθείας τι γίνεται στον κόσμο, στη διπλανή χώρα, σε άλλες πόλεις ή ακόμα και τον… γείτονα να καβγαδίζει!

Θα έχεις χάσει και θα απομακρυνθείς από τα διάφορα άτομα που χρησιμοποιούν το Facebook ως χώρο για να λύνουν τις παρεξηγήσεις και τα προβλήματα τους!

4
Το κουτσομπολιό

Έχεις φανταστεί τι θα πει ο κόσμος μόλις αντιληφθεί ότι έσβησες το λογαριασμό σου στο Facebook;

Έχει πάθει κάτι και τον έσβησε;“, “Μπορεί να έκλεψαν προσωπικές της/ου πληροφορίες“, “Ίσως έχει χωρίσει ή τσακωθεί με κάποιον“. Σίγουρα οι στενοί φίλοι θα πάρουν τηλέφωνο να ρωτήσουν τι γίνεται!

Μετά από αυτό θα ξεκινήσουν όλοι σιγά-σιγά να αναρωτιούνται τι θα γίνει με τη ζωή τους χωρίς το Facebook! Πώς θα περνούν τις ώρες τους, πώς θα μαθαίνουν τι γίνεται γύρω τους

5
Αποκτάς ιδιωτική ζωή

Με το που θα σβήσεις το Facebook, σταματάς να ανεβάζεις φωτογραφίες ή posts! Οι υπόλοιποι δεν θα ξέρουν πού συχνάζεις, τι κάνεις, πού πας και με ποιους!

Έχεις πλέον τη δική σου ζωή, χωρίς κανένας να μπορεί να κρίνει, να σχολιάζει ή να θαυμάζει! Σταματάς να αυτοπροβάλλεσαι και δεν δίνεις δικαίωμα σε κανένα, για τίποτα!

Εσύ τι νομίζεις θα γίνει όταν σβήσεις το Facebook σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending