fbpx

Αυτοί είναι οι λόγοι που θα διάλεγα να ζήσω ξανά την ίδια εμπειρία στο StudentLife!

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο (2017), όταν είδα τη σχετική αγγελία που ζητούσε αρθρογράφους για πρακτική άσκηση 4μηνών στο StudentLife!

1
Οι αμφιβολίες μου αρχικά ήταν πολλές και δεν τολμούσα να κάνω την αίτηση

Το Internship θα ξεκινούσε τον Μάιο, δηλαδή την ίδια περίοδο με την εξεταστική στο πανεπιστήμιο!

Ήμουν όμως σίγουρη, ότι αγαπώ την αρθρογραφία και το γράψιμο! Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να στείλω την αίτηση μου την τελευταία στιγμή με ένα άρθρο σαν δείγμα, όπως μου ζητήθηκε!

2
Η απάντηση δεν άργησε να έρθει!

Την ίδια κιόλας μέρα, μου απάντησε η Εύη Οικονομίδου- Chief Editor & Content Creator του StudentLife και μου είπε ότι πλέον ανήκω στην ομάδα για το Internship Μάιος-Αύγουστος 2017!

Ο ενθουσιασμός μου και η ικανοποίηση μου -σε συνδυασμό με αμφιβολίες- ήταν ακόμη μεγάλος!

3
Όλες οι αμφιβολίες έφυγαν όταν πήγα στην πρώτη συνάντηση με την Εύη Οικονομίδου!

Εκεί κατάλαβα ότι θα ανήκω σε μια ομάδα με αξιόλογους ανθρώπους, καλούς συνεργάτες γεμάτους κατανόηση, γνώσεις, όρεξη για δουλειά και πάθος γι’ αυτό που κάνουν!

Ένα “ευχαριστώ” στην Εύη Οικονομίδου είναι πολύ λίγο για όλο το χρόνο που αφιέρωσε σε εμάς, για τις γνώσεις που μας έδωσε καθώς και για την υπομονή που έδειξε!

4
Πώς λειτουργεί;

Το Internship που έλαβα μέρος, όπως προανέφερα, ξεκίνησε τον Μάιο του 2017 και είχαμε μία συνάντηση με την υπόλοιπη ομάδα κάθε 2-3 εβδομάδες!

Tα δικά μας καθήκοντα: ήταν η παραγωγή ενός άρθρου κάθε εβδομάδα σε μια μεγάλη θεματολογία, στην οποία είχαμε την ευκαιρία να γράψουμε για θέματα που αφορούν κυρίως φοιτητές και νέους 18-30!

Εδώ κρύβεται η μαγεία: να μπορείς να απευθύνεσαι ως νέος σε νέους, με προβληματισμούς και ανησυχίες και να μπορείς να μοιραστείς μαζί τους τις ιδέες και τις απόψεις σου!

5
Τι κέρδισα;

Οι γνώσεις που κέρδισα γύρω από τη δημιουργία online περιεχομένου ήταν πολλές!

Αρχικά, έμαθα να χρησιμοποιώ τη WordPress για τη δημιουργία άρθρων, έμαθα να βρίσκω εύστοχους τίτλους, να επεξεργάζομαι εικόνες και να κατανοώ τα Google Analytics!

Επιπλέον, θα έχω ένα επιπλέον προσόν στο βιογραφικό μου, το οποίο μπορεί να φανεί χρήσιμο για μια μελλοντική εργοδότηση!

6
Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα πέρασαν αυτοί οι 4 μήνες!

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με το τέλος του Internship, θα μπορούμε να συνεχίσουμε να γράφουμε άρθρα για το StudentLife για όσο επιθυμούμε και όποτε θέλουμε!

Αξίζει πραγματικά να ζήσεις αυτή την ξεχωριστή εμπειρία! Προλαβαίνεις να κάνεις την αίτησή σου ΕΔΩ! 🙂

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending