fbpx

10 εντυπωσιακές κερκίδες της Ομόνοιας!

Ο κόσμος της Ομόνοιας δεν εγκαταλείπει εύκολα την ομάδα του και φροντίζουν να το δείχνουν κάθε χρόνο.

Αυτός ο κόσμος λοιπόν κατάφερε πολλές φορές να δημιουργήσει καυτές ατμόσφαιρες που προκαλούσαν ανατριχίλα σε δικούς τους ποδοσφαιριστές αλλά και αντιπάλους!

Δες πιο κάτω 10 εντυπωσιακές εισόδους του τριφυλλιού!

 

1
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ (3/12/2016)

Οι φίλοι της Ομόνοιας απέδειξαν πολλές φορές οτι δεν θα αφήσουν το “τριφύλλι να πεθάνει”. Αυτό μας λένε και με την εξαιρετική είσοδο που είχαν δημιουργήσει στο συγκεκριμένο ντέρμπι αιωνίων.

2
ΑΕΛ – Ομόνοια (6/12/2015)

Κάτι που χαρακτηρίζει τους Ομονοιάτες είναι οι τρομερές εκδρομές που ετοιμάζουν σε κάθε γήπεδο της Κύπρου. Έτσι και στο Τσίρειο, δημιούργησαν αυτόν τον εμφάνταστο τρόπο για να θυμήσουν εποχές παλιές.

3
Ομόνοια – ΑΕΛ (2/9/2002)

Παλιές εποχές αναφέραμε, και έτσι δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε αναφορά και στον συγκεκριμένο αγώνα.

Η χρονιά 2002-2003 ξεκίνησε με εκδρομή στο Παραλίμνι, αφού στη δεύτερη αγωνιστική οι πράσινοι (λόγω τιμωρίας) ταξίδεψαν μέχρι εκεί για να δουν την ομάδα τους αντιμέτωπη με την ΑΕΛ.

4
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ (2012/2013)

Οι φίλοι της Ομόνοιας, για ένα ακόμη ντέρμπι αιωνίων, ξαφνιάζουν με την υποδοχή της ομάδας τους αφου την εμφάνιση του κάνει ενα πελώριο πανό το οποίο κυμμάτιζε στην ίδια κερκίδα πολλά χρόνια προηγουμένως.

5
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ (28/2/2015)

“When passion leads to madness”! Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, η φράση αυτή θα μπορούσε να ήταν το motto κάθε Ομονοιάτη.

6
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ (21/3/2010)

Η ευφυΐα της Θύρα 9 για το συγκεκριμένο choreo ενθουσίασε αρκετούς από τους Κύπριους ποδοσφαιρόφιλους. Μέσω ενός παιδικού παιχνιδιού, του Pacman, ήθελαν να δείξουν το κυνήγι που κάνουν προς τους αιώνιους αντίπαλους.

7
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ (23/4/2016)

Για ένα ακόμη ντέρμπι οι “πράσινοι” μας δηλώνουν οτι η ομάδα τους είναι το ναρκωτικό τους, η έκστασή τους.

8
Ομόνοια – Ανόρθωση (11/4/2010)

Η Ομόνοια υποδέχτηκε την Ανόρθωση στο ΓΣΠ με αυτό το καταπληκτικό choreo, και από τις 3 κερκίδες, τους ποδοσφαιριστές της αλλά και τους αντιπάλους της.

Το ΓΣΠ για τις επόμενες δυο ώρες έμοιαζε με ζούγκλα παρά με στάδιο. Το κορεό σχημάτιζε το γνωστό στίχο “Welcome to the jungle” από το ομώνυμο τραγούδι των Guns n’ Roses.

9
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ (23/3/2012)

Η Ομόνοια, πρωτοτυπεί για ακόμη μια φορά, αφού για πρώτη φορά στην Κύπρο υψώνεται πανό στο προστατευτικό δίχτυ που υπήρχε στο ΓΣΠ μέχρι πρόσφατα.

Επίσης, το πανό αυτό έρχεται ως απάντηση σε ενα ανάλογο πανό του ΑΠΟΕΛ για να δείξουν ποιοι είναι τελικά οι “αληθινοί τρομοκράτες της πόλης.”

10
Ομόνοια – Brondby (6/8/2015)

Choreo, σημαίες και συνθήματα από 3 γεμάτες κερκίδες αλλά και την νότια κερκίδα που άνοιξε για χάρη των Ομονοιατών στο συγκεκριμενο αγώνα.

Απολαυστικό βίντεο για κάθε Ομονοιάτη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending