fbpx

Μάθε σε ποιο φεστιβάλ θα βρεις δημιουργίες 90+ καλλιτεχνών!

Τα τελευταία χρόνια, όλοι μας έχουμε επισκεφθεί πάρα πολλά φεστιβάλ στην Κύπρο μιας και ο αριθμός τους αυξήθηκε κατακόρυφα! Πολλά από αυτά έχουν ως κύριο θέμα τη μουσική ,ενώ άλλα τη γαστρονομία.

Ένα όμως είναι το φεστιβάλ το οποίο συνδυάζει τέχνη και μουσική κάνοντάς το μοναδικό στο είδος του: Το Flying Away Art & Music Festival!

Στο Flying Away Art & Music Festival θα γνωρίσεις από κοντά περισσότερους από 90 Κύπριους καλλιτέχνες οι οποίοι ασχολούνται με τη ζωγραφική, τα illustrations, τα installations, τις καλές τέχνες, τo graphic design, την φωτογραφία, τις χειροτεχνίες, τον σχεδιασμό κοσμημάτων, το fashion design και άλλα είδη τέχνης! Είμαι σίγουρος πως όσα θα δεις θα σε εντυπωσιάσουν!

Μπορείς να επισκεφθείς το Flying Away από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα καθώς μέχρι να περιηγηθείς στα 70+ περίπτερα που θα υπάρχουν, ο ήλιος θα κάνει βουτιά. Μέχρι να τσιμπήσεις κάτι από τα 120 spots για φαγητό και ποτό που θα υπάρχουν στον χώρο, η συναυλία θα ξεκινήσει και οι ρυθμοί θα ανέβουν!

Την Παρασκευή 8/9 θα μας ξεσηκώσουν οι ΜΠΛΕ μαζί με το αρχικό μέλος του συγκροτήματος την Θεοδοσία Τσάτσου! Το Σάββατο 9/9 ρυθμό θα δώσει το αγαπημένο ροκ συγκρότημα της νεολαίας οι MELISSES ενώ την Κυριακή 10/9 το Flying Away festival θα κινηθεί σε reggae, ska και latin ρυθμούς με τους Locomondo!

Μάθε επίσης πως όσοι είστε νεαροί γονείς θα υπάρχει παιχνιδότοπος στον οποίο θα μπορούν τα παιδιά σας να παίξουν! Για εσένα πάλι που δεν μπορείς να αποχωριστείς το κατοικίδιό σου, φέρε το για μια βόλτα στον χώρο του φεστιβάλ!

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ορφέα στο κέντρο της Λευκωσίας από την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου. Η τιμή γενικής εισόδου είναι €5! Η είσοδος για παιδιά κάτω των 15 ετών είναι δωρεάν!

Θα σε δω στο γήπεδο! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending