fbpx

5 must-have φούστες για stylish εμφανίσεις το φθινόπωρο

Οι φούστες είναι ένα από τα πιο σημαντικά και βασικά κομμάτια στην ντουλάπα μας ειδικά το φθινόπωρο. Φορώντας φούστες είτε mini είτε maxi είτε midi δημιουργείς ένα πιο παιχνιδιάρικο look!

Θα φορέσεις αυτές που φόραγες το καλοκαίρι; Όχι φυσικά. Όπως αλλάζουν οι εποχές έτσι αλλάζουν και τα trends στα ρούχα. Έτσι έψαξα και σου βρήκα 5 must-have φούστες που θα κυκλοφορήσουν αυτήν την σεζόν και είμαι σίγουρη πως θα τις λατρέψεις.

Δες τις πιο κάτω:

Είναι φούστες που η κάθε μια από εμάς έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας αφού είναι στην μόδα εδώ και αρκετά χρόνια.

Παρόλο αυτό μπορείς ακόμα να ξεχωρίζεις με τις δερμάτινες φούστες συνδυάζοντας τις με ένα τρικό σε χρώμα της δικής σου αρεσκείας και sneakers από κάτω για ένα πιο sport και stylish outfit.

Αρκετές θεωρούν ξεπερασμένο το κέντημα σε κομμάτια ρούχων αλλά φέτος το φθινόπωρο θα φορεθούν όσο τίποτα άλλο. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο σωστός τρόπος για να τις φορέσεις.

 

Τελευταία τάση της μόδας οι πλεκτές φούστες – οι λεγόμενες tweed φούστες. Εϊναι ακόμα μεγαλύτερο trend οι φούστες που είναι διακοσμημένες με κοσμήματα ή πέρλες.

Είναι chic και ταυτόχρονα και πολύ stylish. Συνδύασέ την με ένα άσπρο top και sneakers και δημιούργησε το απόλυτο street style look!

Σ’ αρέσει να ντύνεσαι και να ξεχωρίζεις; Τότε αν δεν έχεις ήδη, αγόρασε την mesh skirt που έγινε μόδα εδώ και αρκετούς μήνες.

Συνδύασε την με μαύρα δερμάτινα μποτάκια ή άρβυλα και δημιούργησε ένα πολύ μοναδικό outfit!

Must-have skirts οι denim φούστες. Μια καθημερινή και χαριτωμένη φούστα που μπορείς να τις φορέσεις με τα πάνα, από αθλητικό μέχρι και πιο επίσημο μποτάκι.

Εσύ ποιες θα προτιμήσεις για το φθινόπωρο που έρχεται;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending