fbpx

Δες το video του νικητή που κέρδισε τα €100!

Πριν από περίπου ένα μήνα ζητήσαμε από τους fans του StudentLife να μας στείλουν τα δικά τους viral video για να διεκδικήσουν €100!

Το καλύτερο video που θα κερδίζει €100 κάθε μήνα θα αναδεικνύεται: 

  • 50% από τα video views και
  • 50% από ψηφοφορία της ομάδας του StudentLife.

Το video που έχει νικήσει ανήκει στον Δημήτρη Κοντονικόλα με τίτλο “Πιάσ’ τον σάκκο σου”! Ο Δημήτρης έχει συμμετέχει με 2 video στον διαγωνισμό μας, με το ένα να ξεχωρίζει για το χιούμορ του, την πρωτοτυπία και το virality και να παίρνει το βραβείο. ???? Συγχαρητήρια!

Μπορείς να μας στείλεις και το δικό σου μοναδικό video στο Facebook για να διεκδικήσεις το χρηματικό έπαθλο των €100 για αυτό το μήνα. Μάθε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

“Πιάσ’ τον σάκκο σου!”

Τι εννοεί η Κύπρια μάνα όταν λέει “πιάσ’ τον σάκκο σου” στα μέσα του Αυγούστου; ❄ ????Στείλτε μας κι εσείς τα δικά σας video για να διεκδικήσετε €100 κάθε μήνα! Μάθετε περισσότερα: http://bit.ly/2tMNED9 (credits: Demetris Kontonikolas)

Posted by StudentLife.com.cy on Thursday, August 17, 2017

Πιο κάτω θα βρεις όλες τις συμμετοχές που λάβαμε για τον μήνα Αύγουστο!

 

Ποδοσφαιρικές προκλήσεις!

Να μια πολύ ωραία ιδέα για να ζαλίσετε τους φίλους σας, από τον Yiannis Hadjiconstantouras! ???? ⚽ Στείλτε μας κι εσείς τα δικά σας video για να διεκδικήσετε €100 κάθε μήνα! Μάθε περισσότερα: http://bit.ly/2tMNED9

Posted by StudentLife.com.cy on Thursday, July 27, 2017

 

Παπαγαλάκια που θέλουν βόλτα!

Είναι και κόσμος στην Κύπρο που είναι ιδιαίτερα φιλόζωος, όπως η γιαγιούλα στο video! ???????? Ευχαριστούμε τον Stelios Georgiou για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό. Στείλε μας κι εσύ το δικό σου video και διεκδίκησε €100! ???? Μάθε περισσότερα: http://bit.ly/2tMNED9

Posted by StudentLife.com.cy on Friday, July 28, 2017

 

Η γρήγορη χελώνα!

Η γρήγορη χελώνα της Tatiana Kornilova! ???? ???? Στείλτε μας κι εσείς τα δικά σας video για να διεκδικήσετε €100 κάθε μήνα! Μάθετε περισσότερα: http://bit.ly/2tMNED9

Posted by StudentLife.com.cy on Wednesday, August 9, 2017

 

Συζήτηση κορυφής!

Όταν ξεκινάς να πεις “τα νέα” σου και καταλήγεις να λες “τα παλιά”! ????Στείλτε μας κι εσείς τα δικά σας video για να διεκδικήσετε €100 κάθε μήνα! Μάθετε περισσότερα: http://bit.ly/2tMNED9

Posted by StudentLife.com.cy on Friday, August 11, 2017

 

Η Αππάρα

Όταν η κοπέλα που φλερτάρεις είναι ετοιμόλογη! ???? Στείλτε μας κι εσείς τα δικά σας video για να διεκδικήσετε €100 κάθε μήνα! Μάθετε περισσότερα: http://bit.ly/2tMNED9 (credits: Bananios Stefanos Kyriakides & Kyriakos Krampapas Zantis)

Posted by StudentLife.com.cy on Monday, August 14, 2017

 

Καμίνι για διάφορα μέταλλα!

Δείτε πώς ο Leonardo Phithak δίνει νέα “ζωή” σε διάφορα “άχρηστα” μέταλλα! ♻ ???? Στείλτε μας κι εσείς τα δικά σας video για να διεκδικήσετε €100 κάθε μήνα! Μάθετε περισσότερα: http://bit.ly/2tMNED9 (credits:)

Posted by StudentLife.com.cy on Wednesday, August 16, 2017

 

“Πιάσ’ τον σάκκο σου!”

Τι εννοεί η Κύπρια μάνα όταν λέει “πιάσ’ τον σάκκο σου” στα μέσα του Αυγούστου; ❄ ????Στείλτε μας κι εσείς τα δικά σας video για να διεκδικήσετε €100 κάθε μήνα! Μάθετε περισσότερα: http://bit.ly/2tMNED9 (credits: Demetris Kontonikolas)

Posted by StudentLife.com.cy on Thursday, August 17, 2017

 

Bottle Flip Level 1000

Και εκεί που νομίζαμε πώς τα είχαμε δει όλα όσο αφορά το bottle flip, λάβαμε αυτό το video! ???? Στείλτε μας κι εσείς τα δικά σας video για να διεκδικήσετε €100 κάθε μήνα! Μάθετε περισσότερα: http://bit.ly/2tMNED9 (credits: Πέτρος Πέτρου)

Posted by StudentLife.com.cy on Friday, August 18, 2017

 

Άμαν θέλουν να σε λαπορτάρουν με το ζόρι… ????(vol.2)

Ο αστυνομικός που λαπορτάρει με το ζόρι ξαναχτυπά! ???????? Στείλτε μας κι εσείς τα δικά σας video για να διεκδικήσετε €100 κάθε μήνα! Μάθετε περισσότερα: http://bit.ly/2tMNED9 (credits: Demetris Kontonikolas)

Posted by StudentLife.com.cy on Tuesday, August 22, 2017

 

Πώς μια γυναίκα επιλέγει τα ρούχα της;

Να πόσο εύκολα και γρήγορα επιλέγει μια γυναίκα το τι θα φορέσει! ???? ???? Στείλτε μας κι εσείς τα δικά σας video για να διεκδικήσετε €100 κάθε μήνα! Μάθετε περισσότερα: http://bit.ly/2tMNED9 (credits: Anna Polevik)

Posted by StudentLife.com.cy on Wednesday, August 23, 2017

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending