fbpx

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι να φορέσεις φέτος το φθινόπωρο!

Το φθινόπωρο μπήκε κι εσύ πρέπει να σκεφτείς τι να αγοράσεις πριν πας στα καταστήματα! Γι’ αυτό κι εγώ σου έχω εδώ ανάλογα με το ζώδιο σου τι πρέπει να φορέσεις, πώς να το φορέσεις και πώς να το απολάυσεις!

Δες παρακάτω ανάλογα σε ποιο ζώδιο ανήκεις τι πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου για να κάνεις μοναδικές και stylish εμφανίσεις τώρα το φθινόπωρο!

Δες εδώ:

1
Κριός

Εσύ καλέ μου Κριέ αυτό το φθινόπωρο θα φορέσεις τις mini denim και δερμάτινες φούστες και φορέματά σου και θα τα συνδυάσεις με διχτυωτό καλσόν αφού θα είναι βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας σου.

Από πάνω θα φορέσεις μια oversized ζακέτα σε έντονο χρώμα για να ξεχωρίζεις ακόμα περισσότερο! Δε θα αποχωριστείς με τίποτα τα άσπρα sneakers σου!

2
Ταύρος

Ταυράκι μου αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου θα είναι το oversized ζιβάγκο. Θα τα συνδυάζεις με παράξενα jeans που έχουν ruffles για να κάνεις μοναδικές εμφανίσεις!

Τα χρυσά και ασημένια αξεσουάρ είναι αυτά που θα ολοκληρώνουν το στυλ σου!

3
Δίδυμος

Αυτή την σεζόν σε θέλω συνεχώς με αθλητικές φόρμες, με πούλιες ή βελούδο ή τα joggers σου. Κράτησε αυτό το athleisure look γιατί σου πάει πάρα πολύ!

Συνδύασε το με άσπρο ή μαύρο crop top και θα είσαι super sexy! Αν θέλεις βάλε και μια bum bag στη μέση σου για ακόμα πιο στυλάτες εμφανίσεις!

4
Καρκίνος

Το αγαπημένο σου χρώμα είναι το κόκκινο. Θα επιλέξεις στα ρούχα να φοράς περισσότερο μαύρο και άσπρο ή ακόμα και γκρίζο και θα κάνεις τη διαφορά με τις κόκκινες over the knee μπότες σου!

5
Λέων

Εσύ θα βάλεις vintage floral maxi φούστα και από πάνω ένα πιο μοντέρνο crop top σε έντονη απόχρωση για να ισορροπήσεις το outfit σου. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο τέλειο για να φορέσεις το φθινόπωρο από το floral print!

6
Παρθένος

Εσύ δε θα βάλεις basic κομμάτια βέβαια! Εσύ όπου κι αν πας θα φοράς τα μποτάκια σου ή τα άρβυλά σου, μιας και κάνουν δυναμικό come back και είναι και πάλι in-fashion!

Bέβαια στις βραδινές σου εξόδους θα επιλέξεις μπότες στιλέτο ή sock boots για να ξεχωρίσεις.

7
Ζυγός

Με τον Άρη στον Ζυγό αυτό το φθινόπωρο, είσαι γεμάτη ελπίδες και πανέτοιμη για ρομαντισμό! Τα κομμάτια σε πιο nude αποχρώσεις είναι απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα σου.

Συνδύασε ένα loose top με cropped jeans και τα strap heels σου και θα είσαι απίστευτα κομψή και στυλάτη! Θα δημιουργήσεις ένα day to night outfit το οποίο θα σε βολέψει πολύ!

8
Σκορπιός

Θα λατρέψεις τα παλτά φέτος που φτάνουν μέχρι το γόνατο και όχι μόνο! Δύσκολα θα αποχωριστείς τις μαύρες δερμάτινες μπότες σου!

Όσο για τα ρούχα που θα φοράς μέσα από το παλτό θα είναι είτε μαύρο τζιν είτε δερμάτινη pleated φούστα με μαύρο ζιβάγκο.

9
Τοξότης

Εσύ με το στυλ που θα υιοθετήσεις αυτό το φθινόπωρο θα είσαι τόσο στυλάτη λες και είσαι διευθύντρια σε περιοδικό μόδας. Τα βελούδινα strap heels θα σε συνοδεύουν σε κάθε σου έξοδο, ενώ το ψηλόμεσο cigarette παντελόνι σου θα αναδεικνύει τη σιλουέτα σου!

10
Αιγόκερως

Ενώ σε χαρακτηρίζει η κομψότητα σαν ζώδιο, αυτό το φθινόπωρο θα ξεχωρίσεις με τις απίστευτα στυλιστικές σου ιδέες. Φόρεσε τις denim culottes σου με ένα ζιβάγκο σε πιο έντονα χρώματα και πάρε την clutch bag σου για super τέλεια street style looks!

11
Υδροχόος

Είναι καιρός να το παίξεις αφεντικό και πρέπει να ταιριάξεις με την εμφάνιση αυτή. Φόρεσε cigarette trousers σε πιο nude αποχρώσεις με ένα floral πουκάμισο από πάνω.

Η ροζ τσαντούλα και οι sock boots θα είναι αυτά που θα ολοκληρώοσυν το στυλ σου! Ένα τέλειο outfit για δουλειά σου, αλλά και για early drinks after work! ????

12
Ιχθύς

Είσαι λάτρης του casual look και αυτό δε θα αλλάξει. Για ‘σενα το ιδανικό look για την καθημερινή σου βόλτα είτε αυτή είναι πρωινή είτε είναι απογευματινή είναι το ψηλόμεσο τζιν σου με ένα t-shirt και converse. Αν σκοπεύεις να πας ταξίδι άμεσα, να ξέρεις ότι αυτό πρέπει να είναι και το look του αεροδρομίου σου.

Πηγή έμπνευσης: Elle.com

Εσύ τι θα φορέσεις τη φετινή σεζόν;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending