fbpx

Οι νέοι μας αρθρογράφοι: Η συνάντηση Σεπτεμβρίου και όσα έγιναν εκεί!

Πρόσφατα, στις 6/9/2017 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνάντηση των νέων μας αρθρογράφων μας στα γραφεία του StudentLife στο Γέρι, Λευκωσία.

Μετά από επιτυχημένες προηγούμενες προσπάθειες, η ανταπόκριση ήταν για ακόμη μια φορά κοντά στις προσδοκίες μας, με αρκετές αιτήσεις για το νέο μας Internship!

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, οι νέοι αρθρογράφοι, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για το Internship – πρακτική άσκηση τους στο StudentLife.

Η πρακτική άσκηση τους θα διαρκέσει 4 μήνες (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2017) και θα δώσει την ευκαιρία στους φοιτητές που συμμετέχουν να κερδίσουν όμορφες εμπειρίες, χρήσιμες για το μέλλον.

Μετά από παρουσίαση των αρχικών στόχων, έγινε επεξήγηση και καθοδήγηση για τη σωστή ετοιμασία και συγγραφή online υλικού, προσιτού και ευχάριστου προς τους φοιτητές αλλά και το ευρύτερο κοινό.

Κάποιες κοπέλες θα πραγματοποιούν το Internship εξ αποστάσεως, είτε λόγω σπουδών στο εξωτερικό, είτε σε άλλη πόλη.

Σημασία όμως έχει η δημιουργικότητα που θα δείχνουν και η εμπειρία που θα ζήσουν κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης!

Στο τέλος της παρουσίασης, οι αρθρογράφοι άκουσαν τους στόχους μας για το μέλλον, δείχνοντας ενθουσιασμό που λαμβάνουν μέρος σε αυτό το Internship. Αρκετές κοπέλες έχουν ήδη αποφοιτήσει αλλά αυτό δεν θα τις σταματήσει να ανταποκριθούν στο Internship!

Όλοι δήλωσαν πως είναι StudentLife fans και παρακολουθούν συχνά το περιεχόμενο που παράγεται, έτσι η συμμετοχή τους ως αρθρογράφοι τους γέμισε με περηφάνεια και πολλή ικανοποίηση!

Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως θα ήθελαν να δοκιμαστούν στην αρθρογραφία και στην παραγωγή περιεχομένου, μιας κι έτσι εκφράζουν τις σκέψεις τους και όσα θέλουν να μοιραστούν με τον κόσμο!

Περισσότερες συναντήσεις και εμπειρίες ακολουθούν και στο μέλλον. Stay tuned για δημιουργικό και νεανικό -από τους αρθρογράφους μας- υλικό! ????

Συντονίστρια: Εύη Οικονομίδου

Αρθρογράφοι:

1. Έμιλυ Κουζαρίδη

2. Γεωργία Χ”Φώτη

3. Αντωνία Παπαντωνίου

4. Κατερίνα Κωνσταντίνου

5. Μαρία Ζαντή

6. Τριανταφυλλιά Αδαμίδου

7. Φρειδερίκη Δαμιανού

9. Άννα Χρίστου

10. Μύρια Μενελάου

11. Μαρία Χριστοφή

12. Θέκλα Γεωργίου

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending