fbpx

Το print που θα φορεθεί και θα αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες φέτος!

Τι τέλεια που μπήκε το φθινόπωρο! Ανυπομονώ να κάνουμε το φθινοπωρινό μας shopping και να φορέσουμε τα φθινοπωρινά μας ρούχα, τις ζακέτες μας, τα περίεργα jeans μας, τα ζιβάγκο μας και όλα αυτά που κάνουν το στυλ μας μοναδικό!

Αυτό που θα ξεχωρίζει τη φετινή σεζόν και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends είναι το plaid/check print! Θα το βρεις παντού: σε φορέματα, παλτό, πουκάμισα, cigarette παντελόνια, σε καπέλα -τύπου μπερές.

Αυτό το print μου θυμίζει κάτι από Αγγλία και μου βγάζει ένα πιο “bossy” στυλ και ύφος. Πιο κάτω σου έχω 5 κομμάτια plaid/check print που θα λατρέψεις και σίγουρα θα θέλεις να προσθέσεις στην ντουλάπα σου!

Δες τα εδώ: 

1
Off shoulder φόρεμα

Φόρεσε το συγκεκριμένο φόρεμα με strap heels για πιο επίσημη έξοδο και με ankle boots για πιο άνετο look! Ίσιωσε τα μαλλιά σου και βάλε μακριά statement σκουλαρίκια σαν και αυτά για να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Βρες το εδώ! 

2
Καρό φόρεμα με γιακά πόλο

Συνδύασε το συγκεκριμένο φόρεμα με sock boots σαν και αυτές και κάνε τα μαλλιά σου αλογοουρά και είσαι πανέτοιμη. Ένα έντονο κόκκινο lipstick είναι αυτό που θα σε ξεχωρίσει.

Επέλεξε μικρά διακριτικά σκουλαρίκια σαν και αυτά και όχι κάτι υπερβολικό μιας και το φόρεμα έχει polo γιακά.

Βρες το εδώ! 

3
Καρό skorts

Φόρεσε στενό μαύρο ζιβάγκο μέσα από τα skorts σου και πρόσθεσε baker boy hat! Στα χείλη επέλεξε μια σκούρα απόχρωση καφέ lipstick και βάλε αρκετή μάσκαρα!

Όσο για τα παπούτσια μπορείς να βάλεις τα μαύρα converse σου που είναι στυλ μποτάκι και σίγουρα θα ξεχωρίσεις.

Βρες το εδώ!

4
Καρό παντελόνι

Το ιδανικό παντελόνι για να φορέσεις στην δουλειά. Μπορείς να το συνδυάσεις με ankle boots για να είσαι άνετη και για κάτι πιο βραδινό με κόκκινα strap heels.

Αν από πάνω βάλε blazer βάλε με μια μαύρη buckled ζώνη στη μέση για να δημιουργήσεις “ψεύτικες” καμπύλες στο κορμί σου. Μπορείς όμως να το συνδυάσεις με ένα άσπρο ζιβάγκο και άσπρα sneakers και bum bag στη μέση για ένα πιο street style look!

Βρες το εδώ! 

5
Καρό blazer με ζώνη

Ένα τέλειο blazer για να σε συνοδεύει στις βραδινές φθινοπωρινές σου εξόδους. Συνδύασε το με δερμάτινη φούστα.

Η δερμάτινη σου φούστα να μην είναι A line όμως, αλλά να είναι mini και σε ίσια γραμμή. Θα σου πρότεινα να βάλεις ένα λιλά lipstick στα χείλη σου! Βάλε τα ankle boots σου και το baker boy καπέλο σου και είσαι πανέτοιμη!

Βρες το εδώ! 

Εσένα ποιο από τα πιο πάνω κομμάτια θα είναι η επόμενη σου αγορά; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending