fbpx

Το παιχνίδι – διαφήμιση του λατινικού ποδοσφαίρου στην Αργεντινή! (video)

Έχουμε ακούσει πολλές φορές για το ποδόσφαιρο στην Λατινική Αμερική. Έχουμε δει ματσάρες και ευτράπελα και φυσικά έχουμε δει να βγαίνουν παικταράδες από αυτά τα γήπεδα.

Σε ένα αγώνα λοιπόν, εκεί στην Αργεντινή η Sarmiento και η Sacachispas παρέδωσαν μαθήματα για το τι μπορεί να συμβεί σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

Την αρχή έκαναν οι φιλοξενούμενοι που μπήκαν στο γήπεδο με περικεφαλαίες, ασπίδες και σπαθιά. Οι ίδιοι έχασαν και πέναλτι όταν το παιχνίδι ήταν 0-0.

Μετά σειρά πήραν οι γηπεδούχοι χάνοντας και αυτοί πέναλτι χτυπώντας στο δοκάρι και μάλιστα στην επαναφορά με κενή εστία δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Μετά οι ίδιοι άνοιξαν το σκορ με μια καραβολίδα εντός περιοχής. Έγραψαν το 2-0 με άπιαστη απευθείας εκτέλεση φάουλ. Λίγο έλειψαν να γράψουν και το 3-0 αφού ντριμπλάροντας 2 αντιπάλους ο επιθετικός της Sarmiento σούταρε και η μπάλα σταμάτησε στη γραμμή από τον αμυντικό της Sacachispas.

Θέλοντας να κλέψει τη δόξα ντρίμπλαρε 2 αντιπάλους στην δική του περιοχή και απομάκρυνε τη μπάλα. Μετά από λίγο ο αντίπαλος τερματοφύλακας αποφάσισε να τον ανταγωνιστεί αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. Το αποτέλεσμα; Γράφτηκε το 2-1.

Κλέινοντας αυτό το ματς – διαφήμιση η Sarmiento σημείωσε και 3ο γκολ με συρτό σουτ από τη δεξιά πλευρά που κατέληξε στην αριστερή των διχτύων. Σήμα κατατεθέν και αυτό.

Από όλους εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους Sarmiento και Sacachispas σας ευχαριστούμε για αυτό το ματς!

Δες το βίντεο πιο πάνω για να καταλάβεις τι εστί λατινικό ποδόσφαιρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending