fbpx

5 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν και σε άλλα αθλήματα!

Αρκετοί γυμναστές υποστηρίζουν ότι οι ποδοσφαιριστές είναι καλό να εξασκούνται και σε άλλα αθλήματα εκτός του ποδοσφαίρου έτσι ώστε να γυμνάζουν ακόμα περισσότερα μέρη του σώματος τους αλλά και του μυαλού τους.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές το πήραν ένα βήμα πιο κάτω και έκαναν το δεύτερο τους άθλημα τόσο καλά που αν τους δεις δεν ξέρεις σε ποιο είναι καλύτεροι.

Δες ποιοι είναι αυτοί οι 5 ποδοσφαιριστές πιο κάτω:

 

1
Ivan Perišić – Beach Volley

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός της Inter Milan είναι από τα μεγάλα ονόματα στη χώρα του. Αυτό όμως δεν τον περιορίζει στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα το καλοκαίρι που μας πέρασε ο ίδιος έλαβε μέρος και σε επίσημο ευρωπαϊκό τουρνουά beach volley!

2
Paolo Maldini – Tennis

Ένας από τους θρύλους της AC Milan και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Ο Maldini είχε το τένις σαν χόμπι αλλά όταν ήρθε ο καιρός αγωνίστηκε και σε μερικούς επίσημους αγώνες αλλά και τουρνουά.

3
Tim Wiese – WWE

Ήταν τερματοφύλακας της Werder Bremen από το 2005 μέχρι και το 2012. Υπήρξε και μέλος της εθνικής Γερμανίας και κατέληξε να μάχεται στα ρινγκ του WWE το 2016.

4
Henrik Larsson – Floorball

Αφού αγωνίστηκε σε Celtic, Barcelona και Manchester United ο Σουηδός ποδοσφαιριστής δοκίμασε την τύχη του στο floorball. Είναι ένα άθλημα πολύ παρόμιο με το χόκεϋ και απ’ όσο ξέρουμε ο Larsson έχει τις ίδιες ορέξεις που είχε και στο ποδόσφαιρο!

5
Luis Enrique – Marathon Runner

Για όσους δεν το ξέρουν ο Luis Enrique υπήρξε κάποτε αρχηγός της Barcelona. Αυτό από μόνο του δικαιολογεί την καριέρα του ως ποδοσφαιριστή. Βέβαια, ο ίδιος δεν αρκέστηκε στο ποδόσφαιρο αφού τελείωσε 3 μαραθώνιους μεταξύ 2006 και 2008 (Amsterdam Marathon, Firenze Marathon, Marathon des Sables) και τελείωσε και το Frankfurt Ironman.

Εσύ ήξερες για αυτούς τους ποδοσφαιριστές;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending