fbpx

Το σπασμένο καλούπι του σκληροτράχηλου Dejan Stankovic! (video)

Είναι ένας από τους πιο σκληροτράχηλους μέσους που ανέδειξε το ποδόσφαιρο και το καλούπι του έσπασε για να θαυμάζουμε μόνο αυτόν!

Ο Stankovic αγωνίστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά στα 18 του. Ο Σέρβος φόρεσε την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα για 4 χρόνια, σκοράροντας 30 γκολ σε 85 εμφανίσεις! Στα 19 του έγινε αρχηγός στην ομάδα, με την οποία κατέκτησε 1 πρωτάθλημα και 3 κύπελλα.

Στις 13/9 του 1998 (δύο μέρες μετά τα γενέθλια του) πήρε μεταγραφή στην Λάτσιο. Στο κέντρο της η Λάτσιο είχε Mancini, Veron και Nedved και ο ίδιος κλήθηκε να πάρει θέση βασικού από αυτούς τους παιχταράδες! Τα κατάφερε και οι διακρίσεις δεν άργησαν να έρθουν!

Το 1999 η Λάτσιο κέρδισε το Uefa Cup (Europa League) καθώς και το Uefa Super Cup. Το 2000 η Λάτσιο κέρδισε το Κύπελλο, το Πρωτάθλημα και το Super Cup στην Ιταλία (τα πάντα όλα δηλαδή).

Το 2004 η Ίντερ δεν μπορούσε να αφήσει χαμένη την ευκαιρία να εντάξει στο δυναμικό της τον Σέρβο μέσο. Μέχρι και σήμερα ο Stankovic είναι στο ενεργητικό της Ίντερ, και κανένας δεν ξέρει πότε θα γράψει τον επίλογο του! Στην τελική, το ξέρουμε ήδη πως το καλούπι του Stankovic ήταν ένα και έχει σπάσει!

Το γκολ που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending