fbpx

Μάθε πώς μπορείς να απολαύσεις εκπτώσεις σε 60 φοιτητικά στέκια!

Τι χαρακτηρίζει τη ζωή ενός φοιτητή; Το διάβασμα και οι έξοδοι θα ήταν μια λογική απάντηση. Εξάλλου αν το σκεφτείς λίγο, τα φοιτητικά σου χρόνια είναι ίσως η μοναδική περίοδος της ζωής σου που μπορείς πολύ άνετα το βράδυ να είσαι έξω για διασκέδαση και το επόμενο πρωί να είσαι στην τάξη για μάθημα.

Τι καλύτερο λοιπόν, αυτά τα χρόνια να μπορείς να τα απολαύσεις ακόμα περισσότερο με όσο πιο λίγα έξοδα γίνεταιΠώς να το πετύχεις;

Με το προνομιακό πακέτο Student Pack της Ελληνικής Τράπεζας!

Το Student Pack σχεδιάστηκε ειδικά για φοιτητές 18-26 ετών και προσφέρει διευκολύνσεις, σημαντικά προνόμια, ωφελήματα και εκπτώσεις, κατά τη διάρκεια των σπουδών.

1
Τα προνόμια

Με το Student Pack της Ελληνικής Τράπεζας μπορείς να ελέγχεις κάθε στιγμή την κατάσταση του λογαριασμού σου μέσω WebBanking και Mobile app, καθώς και να λαμβάνεις δωρεάν SMS alerts στο κινητό για ενημέρωση σχετικά με την κίνηση της Student Card σου.

Ακόμη με το δωρεάν PayBand (ανέπαφη κάρτα Visa που φοριέται στο χέρι) μπορείς να φοράς την κάρτα σου στο χέρι και να πληρώνεις παντού με τον πιο cool και βολικό τρόπο.

Αν είσαι φοιτητής στο εξωτερικό, τότε μάθε πώς με τη Student Card σου έχεις δωρεάν δικαιώματα ανάληψης μετρητών από τις ATM όπου κι αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό, δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση κάθε φορά που ταξιδεύεις, καθώς και έκπτωση 50% στην προμήθεια για αγορά φοιτητικού συναλλάγματος.

Και δεν είναι μόνο αυτά… Δες όλα τα προνόμια του Student Pack ΕΔΩ!

2
Οι φοιτητικές εκπτώσεις

Αυτό που κάνει το Student Pack απαραίτητο για κάθε φοιτητή είναι οι σημαντικές εκπτώσεις που προσφέρει σε 60 συνολικά χώρους σε όλη την Κύπρο. Απλά χρησιμοποιώντας την Student Card σου, μπορείς να παίρνεις έκπτωση για φαγητό, σε καφετέριες, για ρουχισμό και αλλού. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να μειώσεις τα έξοδα της φοιτητικής ζωής.

Μέσω του Hellenic Bank Mobile App γίνεται ακόμα πιο εύκολο να εντοπίζεις τους χώρους που δικαιούσαι έκπτωση. Χρησιμοποιώντας τον “Χάρτη” του App βρίσκεις τα πλησιέστερα καταστήματα σε πραγματικό χρόνο!

Μερικοί από τους χώρους που προσφέρουν φοιτητικές εκπτώσεις με το Student Pack είναι:

  • για φαγητό – Pizza Hut, Domino’s Pizza, Subway, Classic Burger, Marzano κ.ά

  • για καφέ – Croissanterie, Coffeehouse, Segafredo Zannetti κ.ά.

  • για βιβλία και γραφική ύλη – Public, Mavromatis, Parga κ.ά.

  • για ρουχισμό και αθλητικά είδη – Αθλοκίνηση, Prive Sports, Drakkar κ.ά.

Επίσης θα βρεις εστιατόρια, ταβέρνες, bars, escape rooms, γυμναστήρια και άλλους χρήσιμους φοιτητικούς χώρους σε κάθε πόλη, που μπορείς να επισκεφθείς και να πάρεις έκπτωση!

Δες όλες τις εκπτώσεις του Student Pack ΕΔΩ!

Τι χρειάζεται να κάνεις;

  • Δημιουργείς φοιτητικό λογαριασμό Student Pack σε ένα από τα υποκαταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας.
  • Παίρνεις δωρεάν τη χρεωστική κάρτα Student Card μαζί με όλα τα προνόμια.
  • Πληρώνεις με την κάρτα σου και παίρνεις φοιτητικές εκπτώσεις!

Μάθε περισσότερα και δήλωσε ενδιαφέρον για το Student Pack της Ελληνικής Τράπεζας ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending