fbpx

YouthFeed #3: Αυτό είναι το dating show που θα δούμε στο… Snapchat!

Επειδή θέλουμε να ενημερώνεσαι για ό,τι νέο παίζει σχετικά με τις εξελίξεις στα social media, για τις καμπάνιες των αγαπημένων σου brands, όπως και για τα trends που υιοθετούν οι νέοι στο εξωτερικό, σου τα μαζέψαμε όλα σε ένα άρθρο για να τα μαθαίνεις από τους πρώτους.

Δες πιο κάτω τι νέο παίζει τις τελευταίες μέρες:

 

1
Galore: Έτσι θα είναι το μέλλον των online media!

Το online media “Galore” βάζει στην άκρη τα display ads με τη μορφή “banners” και προσφέρει στους πελάτες του διαφήμιση και προβολή μέσω branded content, Influencers και events! Έτσι, αξιοποιεί την τάση των Influencers για να προσεγγίσει τις νεαρές γυναίκες, δημιουργώντας και διανέμοντας content για τα social media πολλών γνωστών προσωπικοτήτων, όπως η Sofia Richie, αλλά συμμετέχει και σε events, όπως το Girl Cut festival.

O CEO του Galore δηλώνει πως τα έσοδα αυξάνονται 2-5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, ενώ μόνο το 10% των εσόδων προέρχεται από τα display ads. Επίσης, στο Galore πιστεύουν πως “έτσι πρέπει να είναι το μέλλον των εταιρειών media”. Και αν μας ρωτάτε εμάς, πιστεύουμε το ίδιο (Business Insider).

2
Ένα dating show που θα το δεις… μόνο στο Snapchat!

Το media group “Vice” και το dating app “Match” έχουν αποκτήσει τώρα το δικό τους dating show στο Snapchat! Η νέα σειρά 8 επεισοδίων, είναι μέρος της νέας μακροχρόνιας συνεργασίας του Snapchat με το Vice. Το Match.com χορηγεί τη σειρά γιατί θεωρεί πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να “συνδεθεί” με τον κόσμο των singles.

Έτσι, μπορεί το κοινό τα να εγγραφεί στο “Hungy Hearts” (όπως είναι το όνομα του show) στο Snapchat, να παρακολουθήσει τα επεισόδια και να προβλέψει αν θα υπάρξει και 2ο ραντεβού, ή όχι. Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη Snapchat σειρά (AdWeek)!

3
Ένα “κακόγουστο” thumbnail είναι αρκετό ώστε να διαγράψουν οι νέοι την εφαρμογή σου!

Σύμφωνα με την έρευνα της ComScore, το 20% των Millennials κατεβάζουν μια πληρωμένη εφαρμογή κάθε μήνα. Το ίδιο ποσοστό των Millennials διαγράφει μια εφαρμογή γιατί “δεν του αρέσει πώς  φαίνεται το logo πάνω στην οθόνη του κινητού”.

Επίσης, η ίδια έρευνα φανερώνει πως άτομα ηλικίας 18-24 ξοδεύουν 3,2 ώρες από τη μέρα τους πάνω σε apps σε σύγκριση με τη γενικότερη χρήση που φτάνει στις 2,3 ώρες ημερησίως(GeekWire). Εσύ για ποιους λόγους θα διέγραφες ένα app;

4
Τα Wendy’s πηγαίνουν οn-campus ώστε να προσεγγίσουν τους νεαρούς φοιτητές!

Τα εστιατόρια fast-food Wendy’s πηγαίνουν κοντά στους fans τους μέσω της περιοδείας τους, που αποτελείται από 12 on-campus events, με στόχο να προσεγγίσουν τους νεαρούς φοιτητές. Η κάθε στάση τους θα αποτελείται από ένα 18-τροχο τροχοφόρο με σαλόνι, roof-top και μεγάλο monitor στο οποίο θα προβάλλονται ζωντανά ποδοσφαιρικοί αγώνες αλλά και sponsored content.

Επίσης, τα Wendy’s “επενδύει” στις εμπειρίες και για αυτό και τα events συνοδεύονται από τις δραστηριότητες και άλλων brands, όπως είναι η Coca-Cola που θα προσφέρει VR demos, το TCL με ένα eSports gaming lounge, η Kellogg’s με τα Pringles και ένα διαδραστικό παιχνίδι γεύσεων κ.ά. (The Drum).

5
Η κλιματική αλλαγή θεωρείται το σοβαρότερο θέμα που επηρεάζει τον πλανήτη!

Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το θέμα που θεωρούν οι νέοι ως “το πιο σοβαρό που επηρεάζει τον κόσμο” είναι η κλιματική αλλαγή! Στην έρευνα του World Economic Forum Global Shapers 2017 το 48,8% των ατόμων ηλικίας 18-35 απάντησαν πως η κλιματική αλλαγή είναι το πιο σοβαρό θέμα της εποχής μας.

Ακολουθούν στη 2η θέση οι μακροχρόνιες διαμάχες και οι πόλεμοι και στην 3η θέση η ανισότητα σχετικά με το εισόδημα. Αξιοπρόσεκτο είναι πως το 78,1% των ερωτηθέντων είναι πρόθυμοι να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους για να προστατεύσουν το περιβάλλον (Business Insider), Εσένα τι σε ανησυχεί περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending