fbpx

5+2 μαθήματα στυλ που θα πάρεις από τα μοντέλα!

Τις ξέρουμε, τις αγαπάμε και τις ζηλεύουμε λιγάκι (με την καλή έννοια)! Εννοείται ότι μιλάω για τα μοντέλα που βλέπουμε κάθε μέρα στα social media.

Είναι πανέμορφες γυναίκες και γεμάτες αυτοπεποίθηση! Ποια από εμάς δεν θα ήθελε να τους μοιάσει; Είναι πάντα stylish και φαίνεται πως δεν κοπιάζουν και ιδιαίτερα για αυτό.

Γι’ αυτό κι εγώ εμπνεύστηκα από αυτές και έψαξα ποια κοινά σημεία έχουν μεταξύ τους για να τα ακολουθούμε κι εμείς και να είμαστε πάντα stylish!

Δες εδώ:

1
Επέλεξε βασικά αντικείμενα

Αν κάτι είναι φανερό όταν τις βλέπεις εκτός δουλειάς, είναι το πόσο απλές είναι. Πάντα επιλέγουν jeans με ένα t-shirt για τις street style εμφανίσεις τους και αφήνουν τις υπερβολές για την πασαρέλα.

2
Τα sneakers είναι ο καλύτερος σου φίλος

Τι είναι βολικό αλλά και stylish ταυτόχρονα για να συνοδεύσει το καθημερινό outfit σου; Τα sneakers φυσικά. Κάτι ξέρουν τα μοντέλα που τα επιλέγουν! Συγκεκριμένα επιλέγουν τα άσπρα sneakers μιας και συνδυάζονται με όλα

3
Το μαύρο χρώμα είναι πάντα η λύση

Έχεις κι εσύ το γνωστό πρόβλημα “δεν έχω τι να φορέσω”; Αν είσαι γυναίκα εννοείται! Η απάντηση στο πρόβλημά σου είναι το total black outfit. Θα με θυμηθείς την επόμενη φορά που δεν θα έχεις τι να φορέσεις!

4
Το δερμάτινο σακάκι είναι must-have item

Το δερμάτινο σακάκι ήταν, είναι και θα είναι απαραίτητο κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σου! Ταιριάζει με όλα και όλες τις περιστάσεις. Βάλε το στην ντουλάπα σου και δεν θα το μετανιώσεις.

5
Βρες το τζιν που σου ταιριάζει

Όποιος και να είναι ο σωματότυπος σου, υπάρχει ένα τζιν που σε κολακεύει και σου πηγαίνει απίστευτα. Βρες το και ταιριάζει. Βρες το και μην το αποχωριστείς ποτέ ξανά!

6
Μην φοβάσαι τα oversized κομμάτια

Όταν τα φορέσεις σωστά, τα oversized κομμάτια μπορούν να είναι σέξι, ανέμελα και πολύ θηλυκά. Είναι βολικά και μόλις τα δοκιμάσεις θα τα λατρέψεις. Δοκίμασε να φορέσεις ένα oversized sweater με skinny jeans ή κολάν και μποτάκια για παπούτσια και θα με θυμηθείς!

7
Επέλεξε ελαφρύ μακιγιάζ

Το καλύτερο makeup είναι αυτό που δεν μπορείς να δεις! Προτίμησε πάντα ελαφρύ μακιγιάζ για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Μη βασανίζεις το πρόσωπό σου με βαρύ μακιγιάζ. Εξάλλου και οι άντρες αυτό το μακιγιάζ προτιμούν!

Εσύ ποιο από αυτά τα tips θα ακολουθήσεις
για να είσαι πάντα stylish;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending