fbpx

5 καταστάσεις που θα ταυτιστούν μόνο όσες είναι ξανθιές!

Μήπως ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των ξανθών γυναικών; Ή μήπως δεν είσαι ξανθή απ’ τη φύση σου και τρέχεις στα κομμωτήρια για να φτιάξεις το τέλειο μαλλί;

Θέμα αξεπέραστο. Θα πετύχει λες το χρώμα; Πώς θα βγει; Άσπρο προς το γκρι ή κίτρινο σαν το λεμόνι και αναρωτιέσαι το γιατί;

Πάμε να δούμε 5 καταστάσεις που ταυτιζόμαστε όλες οι ξανθιές μεταξύ μας:

1
Το αιώνιο πρόβλημα της ρίζας

Πόσες φορές μιλήσαμε με τη κολλητή μας η οποία τυγχαίνει να είναι κι αυτή ξανθή, λέγοντας της ότι η ρίζα μας θέλει επείγον βάψιμο;

Σταμάτα να μου το λες όλη την ώρα και πάρε ένα τηλέφωνο στον κομμωτή επιτέλους. Η κατάσταση δεν παλεύεται κοπελιά μου. Πώς θα εμφανιστούμε έτσι στο μπαράκι το Σάββατο; Θα κοιτάνε όλοι τη… μαύρη μας ρίζα!

Έφτασε ο καιρός της ανανέωσης, αλλά εντάξει. Πώς κάνουμε έτσι; Μήπως είμαστε λίγο υπερβολικές; Όντως, έχει κατέβει κατά πολύ το χρώμα, αλλά είναι και πάλι… τρίχες. Ας μη χαλιόμαστε τόσο!

2
Το απόλυτο θηλυκό – Μέριλιν Μονρόε

Μα πώς είναι δυνατό να μη σε αναφέρουμε είδωλό μας; Μια ισχυρή γοητευτική και παθιασμένη γυναίκα που θα μείνει για πάντα στις καρδιές όσων την αγάπησαν. Κι ας έχει φύγει τόσο άδικα.

Μια γυναίκα που αποτελεί μάθημα ζωής. Που έζησε σκληρά χρόνια κι όμως επιβίωσε και έφτασε ψηλά.

Και ναι, το μαλλί της είναι ολόξανθο. Άρα, έχουμε κι εμείς ένα δείγμα εξυπνάδας τελικά. Ποιο θηλυκό δεν έχει ταυτιστεί μαζί της;!

3
Στο άκουσμα της Μενεγάκης…

Το πιο τρανταχτό παράδειγμα για να ταυτιστούμε μαζί της. Η παρουσιάστρια της καρδιάς μας που χρόνια τώρα διατηρεί το ξανθό και όλες αναρωτιόμαστε γιατί. Μα πώς γίνεται αυτή η γυναίκα να πετυχαίνει κάθε φορά το ίδιο αποτέλεσμα;

Όπως και όλες οι παρουσιάστριες που όλως τυχαίως έχουν το ίδιο χρώμα μαλιών. Και να λέμε στον κoμμωτή μας: “Γιώργο θέλω να μου κάνεις το χρώμα της θεάς μου, μα ποιας άλλης; Της Μενεγάκη! Ή έστω της Καινούργιου“. Αφού είναι τα ίδια ρε κορίτσια.

Αλήθεια τώρα. Δεν του λέμε κάθε φορά όλες και από μια; Και ο άνθρωπος να παλεύει να μας βγάλει το υπέροχο τους μεταξένιο μαλλί. “Μα όχι Γιώργο. Δεν μου το πέτυχες όπως αυτή“. Και άντε πάλι απ΄την αρχή.

4
Η παντοτινή κόντρα ξανθιάς-μελαχρινής

Τα λόγια είναι περιττά. Κάνουμε κόμμα εναντίων τους άνετα. Σαν μια οικογένεια, γινόμαστε όλες μια γροθιά για να υπερασπιστούμε ότι περνά από το χέρι μας όταν μας “θίξουν”. Και έχουν πολλά να πουν, δεν νομίζεις;

Από το χρώμα των μαλλιών καταλήγουν στο ότι είμαστε χαζές. Μα γιατί ρε κοπελάρες μου; Τι σας έχουμε κάνει;

Οι γυναίκες δεν κρίνονται από τις τρίχες, ούτε από το οδήγημα. Κρίνονται από την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους. Να ξέρετε ότι εμείς δεν έχουμε πρόβλημα μαζί σας πάντως και σας θαυμάζουμε γι’ αυτό που είστε!

5
Τα “ξεκαρδιστικά” ανέκδοτα

Ατέλειωτες συζητήσεις τα βράδια με παρέα λέγοντας αστεία. Τελειώνει το αστείο, όλοι γελάνε. Ποια πιστεύετε ότι είναι η επόμενη κίνηση που θα κάνουν τα πειραχτήρια οι φίλοι μας; Μα αναμφίβολα να γυρίσουν απευθείας στις “ξανθιές της παρέας.”

  • Είσαι ξανθή και σίγουρα δεν κατάλαβες το ανέκδοτο που σου είπαμε.
  • Σιγά που θα έπιανες από την αρχή το νόημα, αφού είσαι ξανθή κούκλα μου.

Σταθερές ατάκες που μας λένε, λες κι αυτοί τα καταλαβαίνουν πάντα όλα. Και να συνεχίζεται το “δούλεμα” καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Και μην σου πω θα μας το χτυπάνε και στην “άλλη ζωή” για το κρύο ανέκδοτο που γέλασαν όλοι εκτός από εμάς.

Άσ’ τους να λένε, μην πτοείσαι!

Ταυτίστηκες κι εσύ με τις πιο πάνω καταστάσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending