fbpx

Αυτός είναι ο νέος χώρος στη Λευκωσία που έγινε “must” για κάθε φοιτητοπαρέα!

Έχουμε ήδη μπει σε ρυθμούς “Σεπτεμβρίου” και για πολλούς από εμάς έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα… και η φοιτητική ζωή! Κάποιοι άλλοι βρίσκονται ακόμη στις προετοιμασίες μιας και οι διαλέξεις αργούν ακόμη λίγο! ????

Όπως και να το κάνουμε, ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας “cool-άτος” για τους φοιτητές μιας και περιλαμβάνει πολλά φοιτητικά parties, φεστιβάλ και προσφέρεται για διασκέδαση μαζί με την παρέα σου και πολλές δραστηριότητες! ????

Είναι όμως και κάποιες φορές που ψάχνεις να κάνεις κάτι διαφορετικό με τους φίλους σου που θα σου ανεβάσει την αδρεναλίνη και θα σε ρίξει στα βαθιά για να λύσεις ένα μυστήριο. Για αυτό έχουμε να σου προτείνουμε κάτι που θα σε εντυπωσιάσει.

Αυτό είναι το Brain Game Nicosia, με 3 ολοκαίνουρια μυστηριώδη δωμάτια, που σε περιμένουν να δραπετεύσεις!

Το Brain Game Nicosia ανήκει στην κατηγορία των escape rooms και είναι ολοκαίνουριο αφού λειτούργησε μόλις τον περασμένο Ιούλιο! Οπότε, αν είχες κάνει “διάλειμμα” από την Λευκωσία για το καλοκαίρι, είναι ώρα να επισκεφθείς το νέο hot-spot της πρωτεύουσας.

H Λευκωσία είναι η 3η ευρωπαϊκή πόλη που καλωσορίζει το Brain Game, μιας και ήδη υπάρχει στην Κοπεγχάγη και στη Θεσσαλονίκη. Λειτουργεί επίσης σε Dubai και Τεχεράνη!

Τα δωμάτια θα αποτελέσουν σίγουρα ιδιαίτερη πρόκληση για ‘σένα που σου αρέσει η δράση, γιατί θα σε μεταφέρουν σε μέρη που θα σου θυμίσουν σκηνές από κινηματογράφο! ???? Μη φοβηθείς όμως γιατί όπως και να το κάνεις το τέλος θα είναι “καλό” και οπωσδήποτε διασκεδαστικό!

Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 διαφορετικά δωμάτια απόδρασης, στα οποία καλείσαι να ανακαλύψεις κρυφά μονοπάτια και παράξενα αντικείμενα που μοιάζουν αχρείαστα αρχικά αλλά στο τέλος αποδεικνύονται εξαιρετικά χρήσιμα… όχι όμως πάντα! Έχεις 1 ώρα να τα εξερευνήσεις προσεκτικά!

Τα δωμάτια είναι:

  • The Museum: Θα βρεθείς σε ένα από τα ιστορικότερα μουσεία του πλανήτη όπου θα πρέπει να λύσεις γρίφους και να βρεις τους σωστούς συνδυασμούς στοιχείων που θα σε οδηγήσουν να πάρεις το μυθικό διαμάντι ???? που χάρισε ο Πάρης στην ωραία Ελένη.
  • Orient Express: Θα μεταφερθείς στο 1934 όταν συμβαίνει μια δολοφονία στο τρένο Orient Express. ???? Πρόσεξε όμως, γιατί μπορεί να είσαι εσύ ο δολοφόνος!
  • Seven: Στο δωμάτιο αυτό θα βρεθείς αντιμέτωπος με τις αδυναμίες και τα πάθη σου, στις οποίες πρέπει να αντισταθείς για να φτάσεις στην λύτρωση! ????

Εμείς έχουμε επισκεφθεί πρόσφατα το Brain Game Nicosia και σου επιβεβαιώνουμε πως θα ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία με την παρέα σου την οποία θα συζητάς για μέρες με φίλους και γνωστούς. Οπωσδήποτε στο τέλος πρέπει να φωτογραφηθείς με τις cool πινακίδες που θα βρεις εκεί και να ανεβάσεις την φωτογραφία στα Social Media!

“What’s in the box”#se7en #braingame #braingamecyprus #studentlifecyprus

A post shared by “..For another ring was made” (@moglatica) on

1
Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις για το Brain Game Nicosia:

  1. Κάνεις την κράτησή σου στο τηλέφωνο 22 666660 ή μέσω της σελίδας www.braingame.com.cy
  2. Ο χώρος βρίσκεται στην πολυσύχναστη Θεμιστοκλή Δέρβη και θα τον αναγνωρίσεις πολύ εύκολα καθώς θα διακρίνεις το εντυπωσιακό graffiti στην είσοδο του κτηρίου.
  3. Φτάνοντας εκεί, αφήνεις την τσάντα και το κινητό σου (ευκαιρία να αποτοξινωθείς) ???? στο locker και η έμπειρη ομάδα του Brain Game Nicosia θα σου δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να εκτελέσεις την αποστολή και να λύσεις το μυστήριο!
  4. Με την είσοδό σου στο δωμάτιο πρέπει να γνωρίζεις πως δεν θα είσαι μόνος, καθώς τα παιδιά εκεί παρακολουθούν συνεχώς τις “ραγδαίες” εξελίξεις και σου δίνουν “μερικές βοήθειες” για να λύσεις το μυστήριο!

Τώρα που έχεις χρόνο, επισκέψου το Brain Game Nicosia με την παρέα σου. Μη χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου στην λύση μυστηρίων και να δεις με την παρέα σου κατά πόσο μπορείτε να συνεργαστείτε σωστά!

Θες να δοκιμάσεις κι εσύ το ολοκαίνουριο Brain Game Nicosia; Κάνε την κράτησή σου στο 22 666660 ή στο www.braingame.com.cy

Can you escape on time?


  • Διεύθυνση: Θεμιστοκλή Δέρβη 41, Λευκωσία, Κύπρος
  • Μέρες και Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 02:45 μ.μ. – 10:30 μ.μ. & Σάββατο-Κυριακή 10:15 π.μ – 12:00 π.μ
  • Facebook page: Brain Game Nicosia
  • Τηλ: 22 666660

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending