fbpx

5+1 φωτογραφίες που κρατήσαμε από τους πρώτους αγώνες των ομίλων!

Ξεκίνησαν και φέτος εντυπωσιακά το φετινό Champions League και το Europa League αφού τα γκολ έπεφταν βροχή στους περισσότερους αγώνες.

Βέβαια, εκτός από τα γκολ εμείς κρατήσαμε και κάποιες φωτογραφίες που σημάδεψαν την πρώτη αγωνιστική για τους δικούς τους λόγους.

Δες πιο κάτω τις φωτογραφίες αυτές:

 

1
Cristiano Ronaldo – Nuno Morais

Ο άσσος της Real Madrid περίμενε τον συμπατριώτη του να χαιρετήσει τους φίλους του ΑΠΟΕΛ για να αλλάξει φανέλα μαζί του. Μια στιγμή που μόνο το “Respect” μπορεί να την χαρακτηρίσει!

2
Το πρόσωπο του Alexis Sanchez

Η Arsenal πάγωσε στον αγώνα απέναντι στην FC Koln αφού στο 9ο μόλις λεπτό δέκτηκε γκολ από τα 40 μέτρα. Η αντίδραση του Sanchez που καταγράφηκε στον φακό τα λέει όλα!

Η νύχτα προσφερόταν για τον Sanchez αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα εμείς συγκρατήσαμε άλλους 4 μορφασμούς που έκανε!

3
Τα γκολ του Messi απέναντι στον Buffon

Ήταν ένας από τους λίγους τερματοφύλακες που δεν σκόραρε απέναντι του ο Messi. Το έκανε και αυτό ο Αργεντίνος άσσος και το πανηγύρισε με έξαλλο τρόπο!

Δες εδώ σε ποιους 4 τερματοφύλακες δεν σκόραρε ποτέ ο Leo Messi!

4
Η νέα “φονική” τριπλέτα

Οι Mbappe, Cavani και Neymar χρειάστηκαν μόλις 45 λεπτά για να σκοράρουν και οι 3 στο ευρωπαϊκό ξεκίνημα της Paris Saint Germain. Βέβαια, θα χρειαστεί χρόνος και πιο δυνατές ομάδες για να δούμε τις δυνατότητες αυτής της τριπλέτας αλλά όπως όλα δείχνουν η χημεία είναι εκεί!

5
Ο πανηγυρισμός Χριστοδουλόπουλου – Jimenez

Ήταν το γκολ που έκρινε την βραδιά και όπως είπε και ο Jimenez το βλέμμα του Χριστοδουλόπουλου το έλεγε πριν καν το εκτελέσει. Ο πανηγυρισμός τους και γενικά η νίκη στην Rijeka δείχνει την υπερπροσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ για να θυμίσει εκείνη την τρανή ομάδα που ήταν κάποτε.

6
Ο πανηγυρισμός του Sardinero

Ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με την Lyon και ο Sardinero πέτυχε το νικητήριο γκολ. Ο ίδιος το πανηγύρισε κάνοντας την πιο πάνω κίνηση δηλώνοντας πως δεν είναι αυτός ο ήρωας αλλά όλη η ομάδα!

Εσύ τι ξεχώρισες από τους ευρωπαϊκούς αγώνες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending