fbpx

5+1 τραγούδια που θα σε πορώσουν στο δρόμο για το γήπεδο!

Είναι Σαββατοκυρίακο, ας πούμε. Ξυπνάς πρωί – πρωί και το μόνο που σκέφτεσαι είναι η ώρα που θα πας στο γήπεδο να δεις την ομαδάρα. Ίσως μαζευτείς και με την παρέα για μπύρες και σουβλάκια πριν το ματς.

Χρειάζεσαι όμως ένα καλό τονωτικό πριν κάτσεις στην κερκίδα. Θέλεις κάτι που θα σε βάλει στο mood του γηπέδου για τα καλά, ειδικά αν πρόκειται για ντέρμπι. Τότε είναι που βάζεις το cd (ή το usb) στο ράδιο του αυτοκινήτου με την αγαπημένη σου μουσική!

Υπάρχουν όμως μερικά τραγούδια που θεωρούνται must, απόλυτα πορωτικά και ιδανικά για το playlist σου!

Ποια είναι αυτά; Δες πιο κάτω:

 

1
Queen – We Are The Champions

Το είπαν το “τραγούδι της νίκης”, το “απόλυτο ποδοσφαιροτράγουδο”, το τραγούδι – συνώνυμο του πρωταθλητισμού! Όπως και να το έχεις στο μυαλό σου το δεδομένο είναι πως ο Freddie Mercury και οι Queen ξέρουν πώς να σου φτιάξουν την διάθεση και να σε προετοιμάσουν για κάθε αγωνιστική!

2
AC/DC – Highway to Hell

Εντάξει, οι αυτοκινητόδρομοι στην Κύπρο δεν είναι και τόσο μεγάλοι αφού μέσα σε 1-1, 5 ώρα πας από την μια επαρχία στην άλλη. Έστω όμως ότι πας εκδρομή για την ομάδα. Πώς να μην χωρέσει στο playlist σου αυτό το αριστούργημα από τους Αυστραλούς ροκάδες;

3
Guns n’ Roses – Welcome to the Jungle

Τα πιο διάσημα “πιστόλια” της ροκ χωρούν σε κάθε λίστα! Έτσι δεν μπορούσαν να λείπουν ούτε από την διαδρομή προς το γήπεδο αφού φωνή σαν αυτή του Axl Rose είναι ικανή να ξεσηκώσει ακόμα και τον πιο αγχωμένο οπαδό!

4
Bon Jovi – It’s my Life

It’s my life and it’s now or never” δηλώνει ο John Bon Jovi και ποιος είμαι εγώ να του πάω κόντρα; Απλά, ανοίγεις τα παράθυρα και τραγουδάς με όσο πάθος έχεις μέσα σου αυτό τον ύμνο για τη ζωή! Η ιδανικότερη προθέρμανση για το γήπεδο!

5
Michael Jackson – Bad

Σιγά που θα έλειπε ο βασιλιάς της pop από ένα τέτοιο playlist! Χωρίς πολλά – πολλά δυναμώνεις την ένταση στο ράδιο όσο αντέχουν τα αυτιά σου (και οι γύρω σου) και ετοιμάζεσαι να μπεις στο γήπεδο με τον ίδιο αέρα που είχε και ο Michael Jackson!

6
Metallica – Enter Sandman

Χρειάζεται και λίγη αγριάδα (με την καλή έννοια, πάντα) για να τεντωθούν τα νεύρα και να ετοιμαστείς ψυχολογικά για το παιχνίδι! Ποιοι είναι καλύτεροι από τους Metallica για να σε βοηθήσουν; Κανένας! Metallica λοιπόν και ξερό ψωμί!

Εσύ ποια τραγούδια ακους στο δρόμο για το γήπεδο; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending