fbpx

Marek Hamšík: Ένας νέος αρχηγός “γεννιέται” στην Ιταλία!

Έχουμε δει πολλούς αντιδραστικούς, οξύθυμους αλλά κατά τ’ άλλα ταλαντούχους νέους ποδοσφαιριστές να χάνονται και στο τέλος να αρπάζουν όσα μπορούν απλά για να μην μείνουν στα αζήτητα.

Η ιστορία του Marek Hamšík, ξεκίνησε και θα κατέληγε κάπως έτσι για πολλούς. Μετά από το ξεκίνημα του στην  Slovan Bratislava o Hamšík πήγε στην Ιταλία για λογαριασμό της  Brescia στα 17 του. Στα 20 του υπέγραψε στην Napoli και κάπως έτσι ξεκίνησε το παραμύθι του, το 2007.

Τα εντυπωσιακά και ιδιόρυθμα κουρέματα του καθώς και ο εκρηκτικός του χαρακτήρας τον είχαν πάντα στο μικροσκόπιο πολλών μέσων ενημέρωσης. Το ταλέντο του ήταν, και είναι ακόμη, διάχυτο στον αγωνιστικό χώρο και όλοι φαίνεται να περίμεναν το στραβοπάτημα του για να πουν “σας τα είπαμε για τον Hamšík“.

gazzetta.it

Την ίδια χρονιά που πήγε ο Σλοβάκος στην Napoli, πήγε και ο Mario Balotelli στην Inter Milan. Οι χαρακτήρες τους κατά τη διάρκεια φαίνονταν να είναι το ίδιο οξύθυμοι και αντιδραστικοί με τον δεύτερο να κρατάει τα ηνία!

Ακόμα ένα κοινό που είχαν ήταν ο μάνατζερ τους. Ο γνωστός σε όλους Mino Raiola, διαχειριζόταν την εξωαγωνιστική κατάσταση αυτών των δύο ποδοσφαιριστών. Στην περίπτωση του Balotelli είδαμε πόσες ομάδες άλλαξε και γι’ αυτό ευθύνη φέρει και ο ίδιος με τη συμπεριφορά του αλλά και ο Raiola.

Στην περίπτωση του Hamšík όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Σλοβάκος τον απέλυσε αφού έβαλε την αγάπη του κόσμου πάνω από όλα τα χρήματα του κόσμου. Αυτό σε μια εποχή που το ποδόσφαιρο έχει κατακλυστεί από λεφτά είναι από μόνο του κάτι το αξιοσημείωτο.

Την κίνηση αυτή την εισέπραξε σαν κίνηση αγάπης ο κόσμος που εδώ και 10 βλέπει τον Hamšík να τα δίνει όλα στο γήπεδο για την Napoli. Ο Hamšík πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη Napoli και σίγουρα αγαπήθηκε όσο λίγοι στην Ιταλία!

Θα τα καταφέρει να γίνει όμως ο νέος απόλυτος αρχηγός της SSC Napoli;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending