fbpx

Έτσι θα είναι αυτοί οι 10 ποδοσφαιριστές όταν γεράσουν! (photos)

Κάποιοι όσο μεγαλώνουν άλλη τόση γοητεία έχουν. Βλέπε για παράδειγμα τον δικό μας, Γιώργο του Κλούνι.

Μέσω της εφαρμογής “Oldify” γεράσαμε τους πιο κάτω ποδοσφαιριστές πριν την ώρα τους και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

Δες πιο κάτω και πες μας αν συμφωνείς και εσύ, ειδικά με το Νο 10!

 

1
Lionel Messi

Μπορεί να φταίει και η φωτογραφία που διαλέξαμε, μπορεί και όχι. Πάντως τα γηρατιά δεν τα βλέπω και τόσο καλά για τον άσσο της Barcelona!

2
Cristiano Ronaldo

Ξόδεψε μια περιουσία να φτιάξει αυτό το χαμόγελο και θα έρθει ο χρόνος να του τα χαλάσει. Πάντως το μαλλί μια χαρά στέκει ακόμα! Πάντως φέρνει λίγο στο άγαλμα που του έφτιαξαν!

3
Edinson Cavani

Σε αυτό θα συμπεριφερθεί καλά ο χρόνος απ’ ότι φαίνεται. Μόνο ο Neymar δεν του συμπεριφέρεται και τόσο καλά αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!

4
Kylian Mbappe

Αρκετά καλό γέρασμα και για τον ποδοσφαιριστή της Paris Saint Germain αφού δεν βλέπουμε ιδιαίτερες ρυτίδες. Μάλλον δεν θα αγχώνεται και πολύ στα επόμενα χρόνια!

5
Neymar

Σαφώς πιο επηρεασμένος ο Neymar και από το βλέμμα του καταλαβαίνουμε ότι ακόμη να του δώσει να εκτελεί τα πέναλτι ο Cavani!

6
Arjen Robben

Ίσως το καλύτερο γέρασμα στη λίστα μας. Ο χρόνος συμπεριφέρεται καλά στον Robben με την μόνη διαφορά να μην του μένουν καθόλου μαλλιά… oh wait!

7
Marek Hamsik

Ο Hamsik θα γεράσει όπως φαίνεται με τη φανέλα της Napoli και αυτό δεν χαλάει καθόλου τους οπαδούς της ομάδας. Η Μοϊκάνα πάντως είναι εκεί και στα γεράσματα!

8
Paulo Dybala

Είναι ίσως το νέο αστέρι της Αργεντινής και αν κρίνουμε από το γέρασμα του θα καίει καρδιές ακόμα και μετά τα 50!

9
Philippe Coutinho

Άλλος ένας ανερχόμενος σουπερστάρ. Στα γεράσματα του ακόμη φοράει τη φανέλα της Liverpool και δείχνει αρκετά κατσουφιασμένος για το γεγονός αυτό!

10
Zlatan Ibrahimovic

Μπορεί να νομίζεις πως κάναμε λάθος φωτογραφία. Όχι. Εσύ έκανες λάθος που νομίζεις πως ένας ημίθεος σαν τον Zlatan θα γεράσει ποτέ!

Ποιους άλλους θες να δεις γερασμένους;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending