fbpx

Οι Παπιγιόν επιστρέφουν δυναμικά με live εμφανίσεις!

Από τη δημιουργία τους το καλοκαίρι του 2012, οι Παπιγιόν Band εξελίσσονται και ελίσσονται ακατάπαυστα.

Έχοντας βραβευθεί ως Καλύτερο Κυπριακό Συγκρότημα στα πρώτα MAD Music Awards by Cytamobile Vodafone το 2015, νιώθουν ότι είναι ευθύνη τους να κρατούν και να αναπτύσσουν το επίπεδο για το οποίο αναγνωρίστηκαν, προσφέροντας ποιοτική ψυχαγωγία στο κυπριακό κοινό, που τόσο αγαπούν. Επίσης το 2015, το συγκρότημα συνόδευε τους διαγωνιζόμενους των shows του Mega Κύπρου DanSing Junior και DanSing for you 5.

Στα δεύτερα Mad Awards, το 2016 το συγκρότημα κλήθηκε να παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στον Αντώνη Ρέμο, πλάι στον Hovig, ενώ το 2017 τους είδε να συμμετέχουν επί σκηνής στην παράσταση “Ένα Θρίλερ Μιούζικαλ”, κατά το οποίο πέραν της εμφάνισής τους, είχαν και ρόλο παραγωγής αλλά και σύνθεσης και ενορχήστρωσης των τραγουδιών της.

Η εκρηκτική μπάντα φροντίζει να περιλαμβάνει στο ρεπερτόριό της τραγούδια για κάθε γούστο, ακολουθώντας τις τάσεις του χώρου και επιλέγοντας τα πιο δημιφιλή ακούσματα.

Από τις 12 Σεπτεμβρίου 2017, μπορείτε κι εσείς να τους απολαμβάνετε live στη σκηνή του Hustle στη Λευκωσία, κάθε Τρίτη βράδυ!

Με πολλά αγαπημένα τραγούδια αλλά και απόλυτα σύγχρονους ήχους, οι Παπιγιόν αναμένεται να κάνουν τις νύχτες μας μοναδικές (και) αυτό το χειμώνα.

Οι Παπιγιόν αποτελούνται από τους:

  • Άγγελο Αυγουστή – Τραγούδι
  • Κωνσταντίνο Κυριάκου – Τραγούδι
  • Χρίστο Χόπλαρο – Κιθάρα
  • Στέλιο Γερασίμου – Keyboards
  • Πέτρο Κκάλλη – Drums

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο τηλέφωνο 22 760008.

Facebook Page Papiyion Band

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending