fbpx

Η παράδοση που θα συνεχίσει ο Mourinho αν κατακτήσει τη φετινή Premier League!

To πόσο σπουδαίος προπονητής είναι ο José Mário dos Santos Mourinho ή αλλιώς «Special One» όλοι το γνωρίζουν. Το πόσο ξεχωριστός και ιδιαίτερος χαρακτήρας, επίσης το ξέρουν. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι μια προσωπική του επίδοση που τείνει να εξελιχτεί σε παράδοση και αυτό που απομένει είναι να δούμε αν θα την συνεχίσει.

Ο Jose Mourinhο λοιπόν κατάφερε να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος κάθε δεύτερη χρονιά που βρισκόταν σε κάποια ομάδα.

Η αρχή έγινε την περίοδο 2003 – 2004 όπου κατά την δεύτερη του χρονιά στην Porto πανηγύρισε το τίτλο του πρωταθλήματος. Αυτό έγινε λίγο πριν τον ανακαλύψει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και να καταλήξει για μια τριετία στα γήπεδα της Αγγλίας για να κοουτσάρει την άσημη (τότε) ομάδα της Chelsea.

skysports.com

O Mourinhο κατακτά και πάλι το πρωτάθλημα (τη δεύτερη σεζόν) για να μετακομίσει λίγο αργότερα στην Ιταλία αντικαθιστώντας τον Roberto Mancini στον πάγκο της Inter. Ο Mourinhο μένει στην Ιταλία για 3 χρόνια και πανηγυρίζει το πρωτάθλημα τις δύο πρώτες χρονιές.

Αφού τα κατάφερε αυτά, δεν θα δυσκολευόταν στο Santiago Bernabeu ως προπονητής της Real Madrid την περίοδο 2011 – 2012. Ο “Special One” τη δεύτερη του χρονιά στη Μαδρίτη σηκώνει την κούπα κτίζοντας έτσι μια παράξενη παράδοση, να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα κάθε φορά που κοουτσάρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια ομάδα.

Αυτό που απομένει είναι να δούμε αν θα συνεχιστεί η παράδοση αυτή τη φορά με την Manchester United όπου ο Mourinhο βρίσκεται εκεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Διαβολική σύμπτωση; Μπορεί! Special One είναι αυτός!

Εσύ πιστεύεις πως μπορεί να τα καταφέρει φέτος;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending