fbpx

Πώς θα ζούσε ένας Κυπραίος για μία μέρα ως… Κυπραία;

Δύσκολο να είσαι κοπέλα και κυρίως… Κυπραία! Φαντάζεσαι πώς θα ήταν αν ο Κυπραίος ξυπνούσε μια μέρα ως… Κυπραία;

Δηλαδή να ζούσε όσα ζει κάθε μέρα μια Κυπραία, να είχε τις συνήθειες, να έκανε τις δουλειές της, τις προετοιμασίες ή ακόμα και τις… σκέψεις της!

Όλα θα ξεκινούσαν κάπως έτσι…

1
Πρωινή “Ιεροτελεστία”

Οι Κυπραίες σε αντίθεση με τους Κυπραίους, ξυπνούν 2-3 ώρες πιο νωρίς για να προλάβουν να ετοιμαστούν για τη δουλειά ή το πανεπιστήμιο, ή αν αργήσουν να ξυπνήσουν, θα τις δεις να καταφτάνουν στο χώρο με 2 ώρες καθυστέρηση.

Η πρωινή ετοιμασία για τις Κυπραίες είναι άκρως ιερή και σημαντική! Οπόταν φίλε Κυπραίε, αν ξυπνούσες σαν Κυπραία γυναίκα, ξέχνα το πρωινό ξύπνημα 20 λεπτά πριν τη δουλειά. Το πρόγραμμα ξεκινά με εγερτήριο στις 7.00 π.μ., σηκώνεσαι από το κρεβάτι σαν ζόμπι και προχωράς προς το μπάνιο.

Μετά από 20 λεπτά μπάνιο, φκαίνεις μια φρέσκια κορούδα, έτοιμη να κατακτήσει τη μέρα. Βάλλεις μουσική και μετά που το σχετικό χορευτικό, ξεκινάς να ετοιμάζεις μαλλιά και μακιγιάζ για καμιά ώρα, δίνοντας extra έμφαση στις λεπτομέρειες. Ετοιμάσου, γιατί τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

2
Υπόθεση “Επιλογή Ρούχων”

Το πιο κρίσιμο μέρος της ετοιμασίας φίλε Κυπραίε, είναι να βρεις το σωστό σύνολο για να κλέψεις εντυπώσεις και κομπλιμέντα στη νέα σου μέρα.

Ως λάτρεις “του ωραίου και της καλής αισθητικής”, στις Κυπραίες αρέσκει να φαίνονται πάντα περιποιημένες και ψαγμένες όσον αφορά το ντύσιμο τους. Γι’ αυτό και οι ατελείωτες ώρες στα καταστήματα, για τα ιδανικά ρούχα που θα προβάλουν το προσωπικό τους στυλ, στα “IN fashion trends” της εποχής.

Όσα ρούχα και αν αγοράσεις ως Κυπραία, ποτέ δεν θα είναι αρκετά! Πάντα θα λες:Ούφου! Εν έχω τίποτε να φορίσω πάλε!” Σπάνια θα να φορείς το ίδιο σύνολο. Γι’ αυτό και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη η επιλογή των ρούχων σου στην πρωινή ιεροτελεστία.

Μετά από μια ώρα αρκετών δοκιμών και αλλαγής τουλάχιστον 6-7 συνόλων, φτάνει η εύλογη (επιτέλους!) στιγμή που θα καταλήξεις στο επιθυμητό στυλιστικό σύνολο που ταιριάζει τέλεια με το look της ημέρας.

3
“Let me take some Selfies”

Selfie στο αυτοκίνητο, στο μάθημα, στη δουλειά, στην καφετέρια με τις φίλες… Παντού!

Η τάση της εποχής είναι να ενημερώνεις φίλους και fans για το πόσο όμορφα περνάς κάθε στιγμή της μέρας σου, με φωτογραφίες και selfies στα social media σου.

Έτσι, αγαπητέ Κυπραίε, ως κοπέλα πλέον το κινητό γίνεται μόνιμη προέκταση του χεριού σου – άσε την φαντασία σου ελεύθερη, δοκιμάζοντας τρελές πόζες, γεμάτες χαμόγελα, τσαχπινιά και πολλά φιλάκια με σουφρωμένα χείλη! (“duck face”)

Μετά από αμέτρητα shots, αλλαγή 100 οπτικών γωνιών, δοκιμές σε 20 διαφορετικά σκηνικά/χώρους και 100 διαφορετικές πόζες, διαλέγεις τη μία και μοναδική που φωτογραφία που φαίνεσαι “τέλεια χωρίς καμιά ατέλεια”, για να την ποστάρεις και να την παρουσιάσεις περήφανα στο κοινό σου.

4
The Gossip Girl

Τα “Gossip Girls” της Κύπρου! Όπου και αν καθήσει η Κυπραία με τις φίλες της, όλο και κάτι επίκαιρο θα βρουν να…. κουτσομπολεύσουν.

Άρα ως Κυπραία για μια μέρα, θα ξεκινάς να μιλάς για τον κούκλο γυμναστή, το περίεργο σύνολο που φόρεσε η καθηγήτρια στο μάθημα, τις νέες τάσεις μόδας… Ακόμη και για τον χωρισμό του Γιώργου με την Κατερίνα, γιατί έπιασε τον να φλερτάρει με κάτι Εγγλέζες όταν επήαν διακοπές στην Αγία Νάπα.

Θα είσαι το “αυτί της Γης”. Ξέρεις για όλους και για όλα και λες αυθόρμητα την άποψή σου για αυτά. Δεν φταις όμως. Έτσι έμαθες από μικρή Κυπριοπούλα.

5
Τα ποτά και τα ξενύχτια…

“Θα βγαίνω θα πίνω και λόγο δεν θα δίνω..!” Ως “γυναίκα του γλεντιού”, η Κυπραία δεν θα πει ποτέ όχι σε ότι έχει να κάνει με εξόδους, διασκέδαση και ποτά. Δώσ’ της parties μέχρι πρωίας και δεν θέλει τίποτα άλλο!

Άρα καθήκον σου ως Κυπραία, αφού πρώτα θέλεις 2 ώρες για να ετοιμαστείς για την βραδινή έξοδο και να γίνεις σέξυ και καρακουκλάρα -“the Cypriot Femme Fatale”- να κάνεις θεαματική είσοδο στο μπαράκι που θα βγεις με την παρέα σου. Κεφάλι ψηλά και βλέμμα λάγνο, ετοιμάζεσαι να κατακτήσεις τα πλήθη, περπατώντας όπως τα μοντέλα της “Victoria Secret” στην πασαρέλα!

Σε αντίθεση με τους άντρες, θα καταλάβεις ως Κυπραία και ως “multitasking creature” πως μπορείς, πέρα από το να πίνεις το ποτό σου, να χορεύεις με τις φίλες σου, ενώ τραγουδάς και ταυτόχρονα βγάζεις selfie.

Και αφού κλέψεις τις εντυπώσεις των αντρών, δώσ’ του αμέτρητα κερασμένα ποτά να καταφτάνουν το ένα μετά το αλλο, πίνοντας όλοι στη χάρη σου. Και το γλέντι συνεχίζεται μέχρι τελικής πτώσης!

Εσύ πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου, αν ήσουν Κυπραία για μια μέρα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending