fbpx

Ταξίδι στο εξωτερικό; Δες αυτές τις οικονομικές & πρωτότυπες προτάσεις για διαμονή!

Ένα ταξιδάκι αποτελεί πάντα μία πολύ καλή ιδέα για να “γεμίσεις τις μπαταρίες σου“, να ξεκουραστείς, να δεις καινούρια μέρη, να μάθεις για άλλες κουλτούρες και άλλους πολιτισμούς, να.. να.. και η λίστα δεν σταματά!

Εμείς ψάξαμε και μάθαμε μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες χώρους και προορισμούς για τη διαμονή σου, αν κλείσεις μέσω του AirBnB.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις προορισμό, να κάνεις κράτηση στο θέρετρο της επιλογής σου και με μία βαλίτσα ρούχα, έφυγες!

Δες τους πιο κάτω:

 

1
The Bubble Hotel – Μπαλί

Από 73 ευρώ ανά διανυκτέρευση, μπορείς να κρατήσεις τη… φούσκα σου και να εξασφαλίσεις την πιο περιπετειώδη διαμονή στο υπέροχο Μπαλί, στην Ινδονησία.

Οι φυσαλίδες αυτές βρίσκονται σε ένα μυστικό μέρος που απέχει μόλις 10 μέτρα από τη παραλία. Την ακριβή τοποθεσία του καταλύματος τη μαθαίνεις μόνο όταν έχεις ήδη κάνει κράτηση. Οι φούσκες, διαθέτουν ηλεκτρισμό, θυρίδα ασφαλείας και ιδιωτική τουαλέτα.

Υπάρχει η δυνατότητα να οργανώσεις τις διακοπές με φίλους. αφού μπορούν να τοποθετηθούν φυσαλίδες η μία κοντά στην άλλη, ανάλογα με τον ιδιωτικό χώρο που χρειάζεσαι.

Μην περιμένεις να βρεις πολυτέλειες και ανέσεις – είναι ένας εναλλακτικός χώρος διαμονής που θα σε συνδέσει με τη φύση. Απόλαυσε τις ομορφιές της, μακριά από τον θόρυβο της πόλης!

Extra παροχές:

  • μπάρμπεκιου
  • δείπνο με κεριά
  • σάντουιτς για πρωινό
  • λεμονάδα
  • ξύλα για φωτιά

Αν τομάς και σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούρια και πρωτότυπα πράγματα,  τότε αυτό το κατάλυμα είναι η καλύτερη επιλογή για ‘σένα!

2
Hippie house Beachside Room – αρχαία πόλη Χόι Αν στο Βιετνάμ

Τι και αν δεν διαθέτεις μεγάλο χρηματικό ποσό για τη διαμονή σου στο Βιετνάμ; Στον εν λόγω χώρο μπορείς να διανυκτερεύσεις χωρίς πολλά έξοδα, αφού οι τιμές ξεκινούν από 9 ευρώ το βράδυ!

Βρίσκεται στη μέση μίας αυθεντικής βιετναμέζικης γειτονιάς, λίγα λεπτά με τα πόδια από την παραλία An Bang.

Η βασική του ιδέα είναι η κοινή χρήση ορισμένων χώρων όπως, η κουζίνα, το σαλόνι, η τουαλέτα και η πανέμορφη πίσω αυλή.

Στο υπνοδωμάτιο,  μπορείς να έχεις τον προσωπικό σου χώρο και να απολαύσεις εκεί στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Διαθέτει διπλό κρεβάτι, κουνουπιέρα, πετσέτες, ντουλάπι και ανεμιστήρες.

Υπάρχουν ποδήλατα διαθέσιμα προς ενοικίαση κοντά από Hippie House, για διευκόλυνση των μετακινήσεων σου. Για οποιαδήποτε βοήθεια, ο κάτοχος του καταλύματος είναι διαθέσιμος να σου την παρέχει.

Έξτρα μπόνους: Το καλύτερο απ’ όλα είναι πως εδώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου, φτιάχνοντας κάτι δημιουργικό στο σπίτι. Έχεις τη δυνατότητα να τοποθετήσεις μία εικόνα στον τοίχο, να ζωγραφίσεις ή να παραχωρήσεις ο,τιδήποτε δικό σου, αφήνοντας το στίγμα σου στο χώρο!

Αν χρειάζεσαι ήρεμες, και όμορφες διακοπές σε μία πόλη στο Βιετνάμ, αυτός ο χώρος είναι ότι πρέπει για ‘σένα!

3
Castara Roundhouse – νησί Τομπάγκο

Ένα ξύλινο σπιτάκι, που διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με θέα τη θάλασσα στο Little Bay. Βρίσκεται μέσα στη φύση και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις  τα πανέμορφα τοπία γύρω σου, καθώς και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα, από 78 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Ο χώρος έχει ηχομόνωση, στερεοφωνικό σύστημα. Τα έπιπλα που διαθέτει είναι κατασκευασμένα από τοπικά ξύλα.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πάνω όροφο, ενώ στον κάτω διαμένει ο ιδιοκτήτης, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν παρεμβαίνει στο χώρο σου, παρά μόνο αν ζητήσεις τη βοήθεια του.

Έξτρα μπόνους: Το καλύτερο για το τέλος! Σε περίπτωση που στο ταξίδι σου πήρες και μικρά παιδιά μαζί σου, η οικοδέσποινα μπορεί να αναλάβει τη φύλαξη τους για να βγεις έξω χωρίς έγνοιες!

Αν επιλέξεις αυτό το χώρο , θα έχεις στη διάθεση σου ένα ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι με απίστευτη θέα!

4
Παραδοσιακό σπίτι – Chefchaouen Μαρόκο

Οι τιμές ξεκινάνε από 26 ευρώ ανά διανυκτέρευση για ένα παραδοσιακό σπίτι στην καλύτερη περιοχή της μπλε πόλης Medina.

Είναι τοποθετημένο σε μία περιοχή πολύ κοντά από την πλατεία Otahamam, όπου βρίσκονται όλες οι καφετέριες, τα εστιατόρια, τα καταστήματα και ό,τι άλλο χρειαστείς. Η γειτονιά είναι γεμάτη χρώματα και θα εκπλαγείς με τους ιστορικούς τόπους που μπορείς να επισκεφθείς.

Η διακόσμηση του σπιτιού όπως έχεις ήδη αντιληφθεί είναι φυσικά, παραδοσιακή. Είναι πλήρως επιπλωμένο, διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, 3 καναπέδες, κουζίνα και μπάνιο.

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα αν όμως θέλεις να φέρεις μαζί σου παρέα πρέπει να ξέρεις πως κάθε άτομο χρεώνεται έξτρα 10 δολάρια.

Έξτρα μπόνους: Διαθέτει οροφή την οποία μπορείς να αξιοποιήσεις για προσωπική σου χρήση, αφού ενημερώσεις πρώτα τον ιδιοκτήτη, ο οποίος θα είναι πάντα στη διάθεση σου για να σε καθοδηγήσει σχετικά με τις απορίες σου για την πόλη.

Μία πολύ καλή ευκαιρία για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να μάθεις για την παράδοση της πανέμορφης πόλης του Μαρόκο.

Παρ’ όλ’ αυτά, δεν έχει σημασία το πού ή το πότε, αλλά η καλή παρέα που θα πάρεις μαζί σου, για ανεκτίμητες και μοναδικές εμπειρίες, μακριά από την Ευρώπη!

Εσύ ποιο προορισμό θα διάλεγες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending