fbpx

5 trends που μπορείς να φορέσεις ακόμα και αν δεν έχεις γυμνασμένο σώμα!

Μήπως ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των γυναικών που διστάζει να φορέσει κάποια από τα fashion trends επειδή δεν έχεις γυμνασμένο σώμα;

Α, ναι! Τότε σου λέω να μην ανησυχείς και πιο κάτω θα βρεις επιλογές που δίνουν λύσεις στο πρόβλημα σου!

Ακολουθώντας τα πιο κάτω trends σου υπόσχομαι ότι θα δείχνεις και θα νιώθεις υπέροχη ανεξάρτητα αν δεν είσαι γυμνασμένη! Έτσι κι αλλιώς είσαι υπέροχη!

Δες τα εδώ:

1
Culottes

Οι culottes είναι από τα αγαπημένα μου παντελόνια για κάθε εποχή αφού πρώτα απ’ όλα είναι πολύ άνετα! Μπορείς να τα φορέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, μιας και κολακεύει ιδιαίτερα και “κόβει” πόντους.

Το καλύτερο όμως είναι ότι κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο λεπτά και γυμνασμένα λόγω της ανοιχτής γραμμής του παντελονιού!

2
Ψηλόμεσα jeans με blazer

Το ψηλόμεσο τζιν ήρθε στη μόδα για να μείνει. Είμαι σίγουρη ότι όλες μας έχουμε τουλάχιστον ένα ψηλόμεσο jean στην ντουλάπα μας. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη και πιο ψηλή!

Τονίζει τους μύες των ποδιών σου και τους γλουτούς σου, κάνοντας τα δύο αυτά σημεία του σώματος σου να δείχνουν σαν να περνάς ώρες στο γυμναστήριο!

Επίσης, συνδύασε το ψηλόμεσο τζιν σου με σακάκι blazer, δίνοντας έτσι ένα κλασικό ύφος στο look σου!

3
Μεγάλα μανίκια

Τόλμησε να φορέσεις top με μεγάλα μανίκια και θα κλέψεις τις εντυπώσεις! Τα μεγάλα μανίκια είναι ό,τι πιο fashionable τώρα και κάνει το ντύσιμό σου πολύ ρομαντικό και stylish.

4
Pencil φούστα

Η pencil φούστα είναι ένα κομμάτι που είναι στη μόδα τα τελευταία χρόνια και έχει φορεθεί με πολλούς τρόπους.

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα casual outfit φορώντας τα αθλητικά παπούτσια σου. Από την άλλη μπορείς να δημιουργήσεις και πιο formal look συνδυάζοντάς το με τα high heels σου.

Όπως και να επιλέξεις να την φορέσεις, η pencil φούστα αναδεικνύει την γυναικεία σιλουέτα γιατί τονίζει τη μέση, τα πόδια και του γλουτούς και ταυτόχρονα κρύβει τυχόν ατέλειες.

5
Loose φανέλα

Εάν έχεις ωραία, αδύνατα πόδια και χέρια, αλλά η κοιλιά σου δεν είναι επίπεδη, τότε θα λατρέψεις αυτή την επιλογή!

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις στενό παντελόνι ή φούστα για να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία και από πάνω να φορέσεις μία Loose φανέλα.

Εσύ ποιο trend θα δοκιμάσεις να φορέσεις πρώτο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending