fbpx

3 αρώματα που μυρίζουν φθινόπωρο για να δοκιμάσεις!

Με τη νέα σεζόν βάζουμε στην άκρη τις καλοκαιρινές, ελαφριές μυρωδιές επιλέγοντας καινούρια μεθυστικά αρώματα για το νεσεσέρ μας! Γιατί ένα ωραίο outfit συνοδεύεται πάντα από ένα ωραίο άρωμα.

Σε αυτό το post σου προτείνω 3 αγαπημένα ολοκαίνουρια αρώματα για να δοκιμάσεις.

Πάμε να δούμε ποια:

1
Μiss Dior Eau de Parfum, Dior

Πάθος, δύναμη και ζωντάνια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου αρώματος από τον οίκο Dior. Το floral στοιχείο του από νότες άγριου τριαντάφυλλου είναι κάτι που σίγουρα θα σε μαγέψει.

Να σου πω μόνο ότι έχει μεγάλη διάρκεια, τόση που και μετά από μπάνιο οι νότες ροζ κόκκων πιπεριού και ξύλου τριανταφυλλιάς έχουν κολλήσει κυριολεκτικά στο δέρμα μου! Αυτό είναι σίγουρα για ‘σένα σύγχρονη γυναίκα!

2
Russian Leather, Molton Brown

Άγριος σαρκικός αισθησιασμός με τη χρήση παλαιωμένου δέρματος με φρέσκο έλαιο πεύκου από τη Σιβηρία και σταγόνες από λάδι ξύλου cade.

Εάν θες να ξεχωρίζεις από μέτρα μακριά το άρωμα αυτό είναι για ‘σένα. Η νέα συλλογή χαρακτηρίζεται ως έντονη, αινιγματική και σκοτεινή. Τι άλλο περιμένεις; Δοκίμασέ το και θα ενθουσιαστείς!

3
Gabrielle, Chanel

Tο όνομα αυτού του αρώματος δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ο οίκος αποφάσισε να τιμήσει την ιδρύτριά του Gabrielle Chanel (ή Coco Chanel) με τη δημιουργία του νέου του αρώματος.

Στο εξαιρετικά σχεδιασμένο minimal μπουκαλάκι μπορείς να μυρίσεις το μαγικό ylang-ylang, άνθη πορτοκαλιάς, tuberose και γιασεμί. Όλα τους είναι λευκά λουλούδια. Επαναστάτρια γυναίκα μόλις βρήκες το επόμενο άρωμά σου για να σαγηνεύσεις τους πάντες!

Eσύ ποιο θα επέλεγες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending