fbpx

5 “μωρίστικα” πράματα που ακόμα τρώμε (όσα χρόνια κι αν περάσουν)!

Ναι, είσαι 20 και κάτι χρονών. Ναι, κάποιοι άλλοι στην ηλικία σου εν παντρεμένοι με μωρά. Τι σημαίνει δηλαδή; Ότι εν τζιαιρός να σταματήσεις να μωρεύκεσαι; Ε όχι.

Είσαι ελέυθερο άτομο και έχεις το δικαίωμα να επιδεικνύεις με περηφάνεια το τατουάζ στο μέτωπο σου που ήβρες μέσα  στα… cheetos.

Υποστηρίζεις κι εσύ τη φράση “το παιδί που κρύβω μέσα μου“, που μάλλον εννοεί… όσα έφαα τζιαι εν μέσα μου;

Πάμε να δούμε 5 τρόφιμα/ποτά που τη δικαιώνουν:

1
Φαρίν Λακτέ (κοινώς φαριλλακτέ)

Μεν μου πεις ότι εν τρώεις φαρίν λακτέ πλέον. Εν γίνεται απλά, εν νόμος. Μπορεί να είσαι ο ένας που τους 10 που υπάρχουν μες στην Κύπρο γενικά. Κυρίως προτιμούν το οι φοιτητές.

Γιατί; Ας μεν περιπαιζούμαστεν, άμαν βαρκέσαι να μαειρέψεις, εν το πιο εύκολο φαΐ- απλά βάλλεις τζιαι βράζεις νερό.

Πράμα βέβαια που μπορεί να οδηγήσει στον πιο επώδυνο φαύλο κύκλο που είδες ποττέ:
Βάλλεις φαρίν λακτέ, βάλλεις νερό, καταλάβεις ότι εν πολλά νερωτό. Βάλλεις τζιαι άλλη σκόνη. Τωρά εν πολλά πηχτό. Ξαναγύρνεις νερό. Πάλε εν νερωτό, συνεχίζεις

2
Γαλατάκι Χαραλαμπίδη (νυν Χαραλαμπίδη-Κρίστη)

Μπορεί να μην περιλαμβάνεται στα “φαγώσιμα”, αλλά το απολαμβάνουμε εξίσου! Μετά που άκουσα πως υπάρχουν φοιτητές που το παίρνουν μαζί τους στην Αγγλία, εβεβαιώθηκα πως το συγκεκριμένο γαλατάκι εγράφτηκε στην ιστορία. Ότι μάρκα τζιαι να εκυκλοφόρησε/κυκλοφορεί, τα υπόλοιπα τρων τη σκόνη του.

Εάν μια μέρα η εταιρεία αποφάσιζε να σταματήσει την κυκλοφορία του, ο κυπριακός λαός την επόμενη μέρα θα προχωρούσε σε πορείες, καταλήψεις, απεργίες και καθιστικές διαμαρτυρίες. 

3
Γιαουρτάκι ΦΑΓΕ junior

Η προσπάθεια να μεν λείψουν τα σοκολατάκια πριν το γιαουρτάκι, ή το αντίθετο, ήταν κάτι που σίουρα εσημάδεψε την παιδική σου ηλικία, τζιαι πολλά πιθανόν τζιαι τη νεανική.

Σημαντικό είναι επίσης το ότι είχαν γυρώ που τη συσκευασία αυτοκόλλητα τα οποία εκόλλας πάνω σε ειδικό χάρτη που σου εδιούσαν, ή πάνω σου (αν ήσουν πολλά χούλιγκαν).

4
Hello Panda

Αποκλείεται να μεν εξανάφαες τα συγκεκριμένα! Ειδικά όταν ήμασταν δημοτικό, ήταν το πιο κλασικό “ληξιό” μας.

Μόνο τζιαι μόνο που το γεγονός ότι επουλούσαν τα στις καττίνες, είμαι σίουρη ότι η Κύπρος πρέπει να ήταν η νούμερο 1 χώρα σε κατανάλωση των Hello Panda.

Προσωπικά, θεωρώ πως η Ιαπωνία θα έπρεπε να μας κάμει κάποιου είδους μνημείο ή άγαλμα ως φόρο τιμής για το πόσο την εχρυσώσαμε μέσω τούτων των μπισκότων.

 Y.Γ. Πουλιούνται ακόμα στις υπεραγορές για όποιον ενδιαφέρεται.

5
BabyBel

Ακόμα κάτι που συνήθως είχαμε ούλλοι στο ψυγείο μας πριν μερικά χρόνια (εμείς ακόμα έχουμε).

Μπορεί τζιαι να μεν σου άρεσκε το τυρί που μέσα, αλλά έτρωες το μόνο τζιαι μόνο της συσκευασίας τζιαι της ιεροτελεστίας μέχρι να ανοιχτεί.

Εσύ ποιο από τα πιο πάνω συνεχίζεις να δοκιμάζεις αραιά και πού; Ψήφισε πιο κάτω!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending