fbpx

3 super οικονομικά προϊόντα μακιγιάζ για τα μάτια που θα απογειώσουν το βλέμμα σου!

Όλες μας έχουμε ανάγκη να δείχνουμε, αλλά και να νιώθουμε όμορφες! Τα μάτια και γενικότερα το βλέμμα, παίζουν σημαντικό ρόλο στην εικόνα μιας γυναίκας, αφού είναι αυτά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και τραβούν τα άλλα βλέμματα πάνω τους, κλέβοντας τις εντυπώσεις!

Αυτό όμως καμιά φορά μας «κοστίζει» λίγο ακριβά.  Γι’ αυτό και εγώ σήμερα θα σας δείξω τα 3 super – οικονομικά make up products που χρησιμοποιώ και εγώ για να έχω πάντα, ένα “wow” – βλέμμα!

Δες εδώ με ποια προϊόντα θα απογειώσεις το βλέμμα σου:

1
“In The City” Natural Nudes – Eye Colour Palette 

Θα ξεκινήσω φυσικά με την αγαπημένη μου παλέτα σκιών “IN THE CITY”! Είναι μια παλέτα σκιών σε natural nudesαποχρώσεις της σειράς καλλυντικών “W7”.

Μπορεί να χαρίσει στο βλέμμα σου τη φυσική ομορφιά που θέλεις, κάθε μέρα. Για το απλό καθημερινό σου look βάλε λίγη από τη μπεζ απόχρωση στο κινητό σου βλέφαρο.

Τip: Δώσε περισσότερη ένταση στο βλέμμα σου (ή κάνε το για ένα βραδινό look), απλώνοντας λίγη πιο σκούρα σκιά στην άκρη του ματιού σου (έτσι θα κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται και πιο μεγάλα).

Τιμή: γύρω στα €8

2
Eyeliner – siXteen cosmetics 

Συνεχίζω με το eyeliner από ταsiXteen cosmetics”, το οποίο χαρίζει στο βλέμμα σου ένα πιο θηλυκό και γοητευτικό τόνο.

Είναι σε υγρή μορφή και το λεπτό πινελάκι του χαρίζει την ακρίβεια που χρειάζεται για να φτιάξεις το τέλειο wing! Εγώ συνήθως το χρησιμοποιώ για τις βραδινές μου εξόδους, αφού προτιμώ ένα πιο γήινο – natural look κατά την διάρκεια της μέρας.

Tip: Ξεκίνα την γραμμή από τη μέση του βλεφάρου γιατί το πινέλο έχει πάνω του πολύ ποσότητα προϊόντος, άρα αν ξεκινήσεις την γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού σου θα έχεις μια χοντρή γραμμή.

Τιμή: €2

3
Amazing Length N Build Mascara

Κλείνω με την αγαπημένη μου, φυσικά, “AMAZING LENGTH’N’ BUILD MASCARA”, από την σειρά καλλυντικών “GOSH Copenhagen”!

H mascara αυτή κάνει τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται απίστευτα μακριές δίνοντάς τους, τον όγκο που χρειάζονται, ώστε να σου χαρίζουν ένα καταπληκτικό, sexy look που θα απογειώσει το βλέμμα σου!

Τιμή: €13-15

Εσύ ποιο από τα 3 αυτά προϊόντα θα δοκιμάσεις πρώτα;
xxx

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending