fbpx

Δες τα 3 πιο στυλάτα haircuts για τους άντρες φέτος το φθινόπωρο!

Το καλοκαίρι τελείωσε, όσο και αν σε πονάει, μπορείς όμως να το δεις με αισιοδοξία και ως μια ευκαιρία για να ανανεώσεις το στυλ σου και κυρίως να αρχίσεις από τα μαλλιά σου.

Εμείς σου έχουμε βρει τα 3 πιο stylish hairstyles/haircuts για φέτος! Για ρίξε μια ματιά πριν επισκεφθείς τον κομμωτή σου.

Δες τα εδώ: 

1
A cropped, blunt fringe

Αυτό το ύφος στα μαλλιά θα κυριαρχήσει στις τάσεις των μαλλιών φέτος το φθινόπωρο. Σίγουρα δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο αυτό το hairstyle για τους άντρες.

Παρ’ όλα αυτά το συγκεκριμένο haircut/hairstyle κατέκτησε τις περισσότερες πασαρέλες φέτος. Ταιριάζει περισσότερο σε άντρες με τετράγωνο σχήμα κεφαλιού.

Αν σκέφτεσαι να τα κόψεις έτσι τότε να ξέρεις ότι ένα καλό σβήσιμο στο πλάι ταιριάζει απόλυτα!

2
A loose, textured quiff

Το πιο εύκολο και χαλαρό κούρεμα και βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των πιο stylish ανδρών.

Κατεύθυνε τα μαλλιά σου προς τα πίσω, στέγνωσε τα με πιστολάκι, βάλε ένα καλό σκληρό πηλό/πάστα για styling και είσαι έτοιμος.

3
Millennial curtains 

Ναι καλά το κατάλαβες, ήρθαν πίσω οι κουρτινούλες στα μαλλιά. Οι κουρτίνες στα μαλλιά καθιερώθηκαν τη δεκαετία του ’90 από ένα boy band και κάνουν ξανά τώρα το comeback τους.

Είναι ιδανικό για μεσαίου μήκους μαλλιά και αυτό που τα κάνει τέλεια είναι ότι ταιριάζουν απόλυτα σε άντρες που δουλεύουν σε εταιρίες και όχι μόνο!

Εσύ ποιο haircut θα προτιμήσεις φέτος το φθινόπωρο/χειμώνα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending