fbpx

Κάνε αίτηση στο Διαγωνισμό Έκθεσης με θέμα το «Διεθνές Περιβαλλοντικό Δίκαιο»!

Το Κυπριακό Σωματείο του Συνδέσμου Διεθνούς Δικαίου (International Law Association – Cypriot Branch) διοργανώνει τον πρώτο του διαγωνισμό έκθεσης με θέμα το «Διεθνές Περιβαλλοντικό Δίκαιο».

Mέλη του ILA, ηλικίας μεταξύ 18 και 30 ετών, είναι ευπρόσδεκτα να υποβάλουν δοκίμιο παρουσιάζοντας τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους σχετικά με την ακόλουθη ερώτηση:

«Θα κάνει η Συμφωνία του Παρισιού οποιαδήποτε διαφορά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται το Περιβαλλοντικό Δίκαιο

Ο/Η συγγραφέας πρέπει να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν τα περιβαλλοντικά ζητήματα πριν από τη συμφωνία του Παρισιού. Είναι απαραίτητη μια εξήγηση για το τι είναι η Συμφωνία, καθώς και για τις χώρες που είναι υπέρ και κατά της συμφωνίας.

Δίνεται η ευκαιρία και η ευελιξία στον συγγραφέα να εκφράσει τις απόψεις του/της σχετικά με το θέμα. Πρέπει επίσης να γίνει μια ανάλυση του κατά πόσο το κείμενο ή το πλαίσιο της συμφωνίας του Παρισιού πρέπει να αλλάξει ή όχι.

Προθεσμία υποβολής: Οι υποβολές είναι ανοιχτές μεταξύ 16 Σεπτεμβρίου και 16 Νοεμβρίου 2017. Υποβάλετε το δοκίμιο σας σε μορφή .doc και .pdf στη διεύθυνση cypriot.ila@gmail.com το αργότερο μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2017 στις 23:59 (ώρα EET).

  • Μήκος: 1000 λέξεις μόνο. Οι υποσημειώσεις, τα τελικά σημειώματα και η βιβλιογραφία δεν επιτρέπονται.
  • 5μέλης εξεταστική επιτροπή: 3 μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ILA CY και 2 τεχνικοί εμπειρογνώμονες επί του θέματος θα εξετάσουν κάθε υποβολή.
  • Ο/η Νικητής/τρια: Θα ανακοινωθεί στη Χριστουγεννιάτικη δεξίωση της ILA CY, στις 21 Δεκεμβρίου 2017 στη Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία.
  • Βραβείο: Με την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας της χρηματοδότησης, θα καλυφθεί το κόστος συμμετοχής (και ενδεχομένως το αεροπορικό εισιτήριο) στη διεθνή διάσκεψη του ILA που θα πραγματοποιηθεί στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας τον Αύγουστο του 2018, όπου εμπειρογνώμονες συναντιούνται ανά διετία για να συζητήσουν τα πιο πρόσφατα ζητήματα διεθνής νομικής σημασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό επισκεφθείτε:

https://www.facebook.com/ilacyprus2015

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στείλτε ένα email στο: Cypriot.ila@gmail.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending